Přečtěte si deníček Justina Biebera

Hana-Slivova

Kanadský čerstvě šestnáctiletý zpěvák Justin Bieber okouzlil holky v severní Americe i ve Francii. Na americké MTV půjde o tomhle chlapci v neděli "dokument", na ukázky se ale můžete podívat už nyní.

Nedávno jsme na Kouli psali o patnáctileté kanadské pop senzaci Justinu Bieberovi (Francii ovládla Biebermánie.) Nyní Justinovi vychází první opravdová deska My World 2.0 (i o ní si na Kouli brzy přečtete), kterou se zpěvák vydal propagovat i do Evropy. Na francouzské štaci přitom stihl pro televizi MTV natočit "medailonek" s názvem Deníček Justina Biebera. Podívejte se na ukázky.
Justin Bieber mluví v zákulísí například o lásce. "Je mi teprve patnáct, ale no a co? Lásku můžeš potkat v každém věku. Je rozdíl někoho milovat, a být ve vztahu. Já jsem se poprvé zamiloval, když mi bylo třináct," vykládá redaktorce v hotelovém pokoji.
Došlo i na vztahy Bieberova kámoše, rappera Ludacrise (32), další záběry pak ukazují Justina jako poměrně zručného basketbalistu. Chybět nemůže ani živá akustická verze hitovky Baby.

Písnička Baby sice pojednává o první lásce, například zpěvačka Ke$ha ale Biebera stále řadí do školkovské kategorie. Když se totiž Justin Bieber při předávání cen Grammy přeřekl a vyzval lidi, aby místo pro písničky od kapely Bon Jovi hlasovali pro Beyoncé, Ke$ha to komentovala v rozhovoru pro Maxim slovy: "Justin je takové děťátko. Tak bych ho chtěla nacpat do kočárku a vozit ho po podiu." Za pár dní jí ale došlo, že zřejmě trošku přestřelila, a tak se na svém twitteru Justinovi omluvila: "Milý Justine B., mrzí mě, že jsem tak hloupě vtipkovala a dotkla se tě. Máš samozřejmě talent a já jsem ti nikdy nechtěla ublížit."
Vzhledem k tomu, že Justin chodí z akce na akci a z jedné televizní show do druhé, je dost možné, že si zpěvaččiny narážky ani nevšiml. Což určitě není na škodu.

Podívejte se, jak se Justin Bieber na Grammy přeřekl

Témata:,