Rammstein dorazí za týden do Ostravy

Lubos-Prochazka

Emoce a ovace. Dvě slova spojená s drsnou německou partou Rammstein, která se po čtyřech měsících vrací do České republiky. Tentokrát se představí v ostravské ČEZ areně. Fanouškům přiváží poslední desku Liebe ist für alle da (Láska je tu pro všechny).

Populární kontroverzní berlínská formace Rammstein vedená zpěvákem Tillem Lindemannem nadchla na pražském listopadovém koncertě ohnivými efekty a nespoutanou energií, teď se dočkají i fanoušci na severu Moravy. Jen pro připomenutí, píseň Weisses Fleisch Lindemann v Praze odzpíval chvílemi rozkročen nad ohnivou clonou, následující Keine Lust muzikanti odehráli v gejzírech páry. I takové je aktuální turné skupiny Rammstein.

Problémy v Bělorusku
Před ostravským koncertem se Rammstein zastavuje i v hlavním městě Běloruska Minsku, kde bude koncertovat zítra. Nejvyšší běloruský orgán bdící nad morálkou ve společnosti ovšem německou metalovou kapelu označil za nepřítele státu. Podle ní by muzikanti mohli "rozvrátit běloruské státní zřízení". Uvidíme, zda se to svérázným Němcům podaří třeba se sexuálně velmi explicitní skladbou Pussy.
Více si o běloruských názorech na Rammstein přečtěte na Kouli ve zpávě Rammsteiny v Bělorusku prohlásili za nepřítele státu.

Podívejte se na záznam z pražského koncertu kapely Rammstein

Rammstein
Kde:
ČEZ arena, Ostrava
Kdy: 13. března
Čas: 19:00
Vstupné: 1090 Kč, 1390 Kč v síti Ticketopro

Témata:,