SUMMER SESSION – ELECTRONIC MUSIC OPEN AIR FESTIVAL!!!


Další pokračování jihočeského electronického open air festivalu, který se opět koná u Žďákovského mostu proběhne už za měsíc – 17. – 19.7. Letos se můžeme těšit hned na tři tématický stage, a to TECHNO stage, HOUSE stage a DNB stage.

 

Nejdřív se podíváme na zoubek techno stagi, kde taky vystoupí headlineři celý akce. Je to Dj Industrialyzer! Možná o něm někteří z vás ještě neslyšeli, většina z vás ještě neměla možnost ho vidět a slyšet na živo, a proto se organizátoři Summer Session festivalu rozhodli, že vám tuhle závratně stoupající hvězdu dovezou jako první do České republiky. Známější pro vás bude jeho pravá ruka a parťák dj The Advent.

Další významnou hvězdou bude taky německý hardtechno specialista a mistr rychlého bpm Tobias Lüke aka O.B.I.

 

TECHNO STAGE

O.B.I. aka Tobias Lüke – Industrialyzer live (P) – The Spyro projekt & DJ ERE (Slovinsko) – Sepromatiq (SK) – Hogar (SK) – Kaisersoze – Agent – Steen & The Keeper – Golpe – Franke – Czscream – Jamal Djs – Skillz Brothaz – Nois – Scarpo – Jay Beck – Spiriakos – Djane Claire – Body Bass – Jacob Mara – Herry – Wajdak

Dj Industrialyzer

 

 

Pro ty, kterým už přijde techno na Žďákáči trochu nuda a mají raději v rytmu hudby ještě jeden beat navíc je letošní ročník právě pro ně. Co všechno nás potká letos na Žďákáči v rytmu beatu navíc? Bude toho dost na to, aby zde zatvrzelí zastánci strávili nemalou část noci.

DNB STAGE

Dj Katcha – Hanzall – Dj Chito – Dj Thinngy – Perfect Squaddrumm aka DJ – Majkl vs. DJ Yennick  – Fruta Kru – DJ Chihuri – Tao Maffa

 

 

 

No a nesmíme opomenout ani House stage, kde se nám představí housová legenda z Velký británie Chris Sadler. Toho ještě doplní skvadra z Český Republiky společně s jedním čecho-afričanem.

HOUSE STAGE

Chris Sadler (GB) – Tripmain (Zimbabwe) – Efendi – Molczik – Tomics – Roman Rosi – Sens – Apollo – Basslicker

 

 

 

 

 

 

 

 

pondělí 6.7. nás navíc čeká zahřívací kolo zdarma! V pražském klubu Roxy se o něj postará pětice Dj´s :

hlavní stage:warm up roxy

Steen (www.steen-keeper.cz)
The Keeper (www.steen-keeper.cz)
Franke (www.djfranke.cz)

chillout:

Andrew Matta (www.djandrewmatta.cz)
Fregaton (www.electrsexox.cz)

Vstupenky v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER. Cena vstupenek v předprodeji na jeden den je 225,- a na celý víkend 425,-.

 

 

Další info kontroluj TADY.

Témata: