Soutěž DJ Masters je tady!


První ročník multižánrového mistrovství v djingu s názvem DJ MASTERS oficiálně vstupuje na česko-slovenskou hudební scénu.

uioztgTahle nová a unikátní soutěž poprvé v historii nabízí všem djům možnost utkat se v konkurenci rozličných hudebních stylů způsobem a v prostředí, které zatím nemělo u nás obdoby. Není potřeba plýtvat superlativy, když stačí říct jen několik základních hesel, které mluví za vše. Profesionální úroveň, kvalitní zázemí, špičkový technický support, silní partneři, hodnotné ceny a multižánrový přesah.

Jinými slovy to, na co všichni čekali a po čem se již delší dobu volá, je tady. Soutěž, do které se může přihlásit každý dj žijící v Čechách či na Slovensku bez rozdílu věku, pohlaví, hudebního stylu, který hraje a aparatury, kterou při tom používá. Soutěž, která bude probíhat od začátku dubna do konce června v centru pro všechny muzikanty, v největším hudebním obchodním domě MUSIC CITY v Praze, a která vyvrcholí červnovým finálem uspořádaným formou velké hudební akce v některém z pražských klubů. Soutěž poskytující spousty hudebních výzev a možností nabízí soutěžícím šanci konfrontovat, inspirovat se a předvést svoje dovednosti napříč hudebními styly, obstát před porotou složenou z řad profesionálních djs a probojovat se až na vrchol. Divákům zároveň nabídne skvělou show, která u nás zatím neměla obdoby, a která přepisuje historii tuzemských djských soutěží. Proto pokud se chceš zúčastnit a zároveň se dozvědět bližší info o soutěži DJ MASTERS, na nic nečekej a podívej se na oficiální web soutěže www.djmasters.cz

Témata: