Superkoncert ve velké hale. Večírek dobrých zpěváků, nebo propadák?

Lubos-Prochazka

Bez čtyř dnů měsíc od finále Česko Slovenské SuperStar se fanoušci soutěže opět dočkají svých oblíbenců. V sobotu 16. ledna vystoupí na společném Superkoncertě v pražské O2 areně ve Vysočanech. Lístky nejsou drahé, i proto už jich moc nezbývá. Jestli bude superstars doprovázet živá kapela, anebo si zazpívají do předtočených základů, to ale pořadatelé tají.

Kompletní dvanáctka finalistů Česko Slovenské SuperStar na společném koncertě v Praze. Jedinečná příležitost nejen pro fanoušky, ale i pro kritiky, poslechnout si hvězdičky loňského podzimu naživo. Jak jim to ve velké hale půjde? Bude to průšvih? Nebo půjdou diváci domů spokojeni a s pocitem, že svoje hrdiny konečně viděli naživo? V případě vítěze soutěže Martina Chodúra půjde o křest ohněm. Jak obstojí v prvním velkém vystoupení po vítězství před několikatisícovým publikem?

Každý sám i společně
Finalisté SuperStar vystoupí na koncertě každý sám s písněmi, které u diváků v Česku a na Slovensku nejvíce bodovaly. Čekají je také společné písně včetně songu z pera porotce Pavola Habery Příběh nekončí. U hromadně zpívaných písní bude velmi důležitý zvuk, jinak bude výsledek v obrovské hale katastrofální a diváci ve vyšších patrech neuslyší vůbec nic. To, jestli bude "hvězdičky" ze SuperStar doprovázet kapela, nebo budou zpívat do připravených podkladů, pořadatelé tají.

Levné vstupné, brzký čas
Ceny lístků na Superkoncert do O2 areny nejsou drahé. Hlavní důvody jsou dva: vstupenky nebyly v prodeji dlouho a dětem rodiče obvykle velké částky na vstupenky nedají. Koncert začne kvůli mladému publiku už v pět hodin odpoledne a skončí kolem deváté večer.
Koule.cz
bude samozřejmě u toho.

Poslechněte si, jak finalisté SuperStar zpívají společnou píseň Priběh nekončí

http://www.youtube.com/watch?v=TxFpv-ZsYdU

Superkoncert
Kdy:
16. ledna
Kde: O2 arena, Praha  – Vysočany (metro Českomoravská)
Čas: 17:00
Vstupné: 400 Kč, 490 Kč, 500 Kč a 590 Kč (Sazkaticket)