TRANSMISSION ANCIENT MYSTERIES už za 2 týdny!


Druhá největší pravidelná halová akce v Čechách s názvem TRANSMISSION už čtvrtým rokem baví tisíce fanoušků elektronické hudby, a hlavně pak stylu Trance, který je u nás dlouhodobě nejpopulárnější.

transmission

Letos přichází agentura UNITED MUSIC už s šestým pokračováním této oblíbené noci, kterou vloni navštívilo téměř 13.000 fanoušků jak domácích, tak i z okolních států, kde se Transmission stává rok od roku populárnější.

 V sobotu, 14. listopadu tak zažije pražská O2 arena další nezapomenutelnou show, jejíž téma zní Ancient Mysteries, které vám přiblíží trailer.  I letos se na Transmission představí světová Djská špička, kterou tvoří pouze zahraniční umělci. Pojďme se tedy podívat, jaké hvězdy nám letošní Transmission přinese.

Markus Schulz je jméno, které není třeba více představovat. K Transmission má Markus speciální vztah. Vloni  k akci složil oficiální hymnu The New World, ke které později vznikl videoklip, který se natáčel na Transmission, a který vysílaly hudební televize po celém světě. Na Youtube má toto video více než milion shlédnutí. Markus má aktuálně na svém kontě třetí autorské album Dakota, a videoklip k skladbě Do You Dream.

Druhým headlinerem bude Holanďan Sander van Doorn, který u nás naposledy nadchl domácí publikum na červnové vyprodané Sensation. Na Transmission bude hrát poprvé, a jeho vystoupení bude bezesporu patřit  k vrcholům noci.

Svou premiéru na Transmission má před sebou další sympatický Holanďan Menno de Jong. Svůj loňský úspěch se svým živým vystoupením jistě zopakuje italský producent Giuseppe Ottaviani, kterému právě vyšlo první autorské album s názvem GO!.

Českou premiéru pak bude mít Angličan Gareth Emery, jehož hvězda každým dnem strmě stoupá, a domácí publikum po něm poslední rok hlasitě volá. Šestici hudebníků uzavře holandský DJ a producent San.

Své speciální vystoupení připravuje DJ´ské trio Vision Impossible, kteří pro Transmission vždy vytváří originální projekce k danému tématu. Tato sestava tak opět slibuje skvělé hudební a vizuální zážitky.

Více informací o akci Transmission najdete na unitedmusic.cz a na transmission.cz.

Témata: