Tokio Hotel přijedou do Prahy s Humanoidem

Hana-Slivova

Když před pěti lety Tokio Hotel vydávali první desku Schrei, bylo jim patnáct a celá Evropa je měla za největší emaře a dětskou senzaci pod sluncem. Dnes patří mezi respektovanou poprockovou kapelu, která se do Prahy přijíždí ukázat v rámci evropského turné s třetím albem Humanoid.

Německé mladičké čtyřce Tokio Hotel se loni dařilo. Vydala třetí desku Humanoid, uspěla na cenách MTV, kde vyhrála v kategorii Kapela roku, a dařilo se jí i například ve Francii – cenu si odnesla za nejlepší zahraniční skupinu z tamních NRJ Awards.

Turné k Humanoidu Welcome to Humanoid City začala skupina z Magdeburgu v únoru, v plánu má celkem 32 měst. A na co se můžete za necelý týden v pražské Tesla areně těšit? Kapela slibuje vizuální zážitek, zpěvák Tokio Hotel Bill Kaulitz totiž na designu turné pracoval s renomovanou firmou DSquared, jež své schopnosti předvedla třeba na šňůře Circus Američanky Britney Spears.
Kromě skladeb z nové desky přijedou Tokio Hotel do pražské tesla areny s největšími hity z alb předchozích. Možná, že dojde i na pár "historek z natáčení". Třeba o tom, jak Bill Kaulitz musel v únoru zaplatit pokutu tisíc euro kvůli potyčce s fanynkou, která se s Billem chtěla vyfotit.

Tokio Hotel
Kdy:
15. března 2010
Kde: Tesla arena, Praha 7
Start: 18:00
Za kolik: 790 – 990 Kč přes Ticketpro
Poslechněte si Tokio Hotel na YouRadiu

Podívejte se na video o Tokio Hotel

Poslechněte si druhý singl z Humanoidu, který se jmenuje World Behind My Wall

http://www.youtube.com/watch?v=J28dgghavqs

Témata:, ,