Tři sestry křtí Lázničky a slaví pětadvacátiny

Lubos-Prochazka

Populární české kapely slaví v poslední době výročí. Hochům z J.A.R. je dvacet, Třem sestrám 25 let. Skupina frontmana Lou Fanánka při té příležitosti vydává novou desku Lázničky. Křtít ji bude za týden v pražském Paláci Akropolis.

Legendární Tři sestry stárnou, jejich muzika ale naštěstí ne. Z téměř třiceti skladeb, které vznikly za více než dva roky po vydání veleúspěšných Mydlovar, vybrali fanánkovci na novou desku 16 nejlepších kousků. Ty mimo jiné odhalí tajemství tajemných tvorů "lázniček" a osvětlí filozofické směřování skupiny na prahu středního věku.

Jako host se měla na křtu desky Tří sester představit v Akropoli skupina De Bill Heads. Všechno je ale jinak. "Díky nepředpokládanému a zázračnému postupu Bílých Tygrů Liberec do semifinále play-off extraligy ledního hokeje je zpěvák Milhouse nucen zůstat v Liberci, jelikož je nepostradatelný spíkr Tipsport Arény. Jako host tedy vystoupí MZH. De Bill Heads uvidíte 4. května v pražském hostinci Na staré Sokolovně v rámci zahájení Tři sestry Gambrinus 25 let tour," oznámuje kapela na svém webu.

Všechny, kdo se chystají na koncert dorazit, upozorňujeme: akce začíná už v 18:45.

Podívejte se, jak to Třem sestrám šlape naživo

Tři sestry – křest + koncert
Kdy:
7. dubna
Kde: Palác Akropolis, Praha 3
Čas: 18:45
Vstupné: 300 Kč v předprodeji (Ticketpro), 350 Kč na místě