Talentovaní Charlie Straight zahrají v Praze, představí nový klip

Lubos-Prochazka

Loni v listopadu bojovali o titul Objev roku v Českém slavíku 2009. Partičku Charlie Straight z Třince sice porazil Martin Chodúr (20) z Česko Slovenské SuperStar, kluci ale po svém hrají a koncertují dál. Chcete je vidět? Můžete, už ve čtvrtek 21. ledna vystoupí v pražském klubu Chapeau Rouge, kde představí nové video.

"Na Silvestra jsme snad celý den dodělávali nový videoklip k Your House. Jeho premiéra se uskuteční ve čtvrtek 21. ledna v pražském Chapeau Rouge, kam vás všechny zveme. Jestli přijdete, přihlašte se k nám na Facebook," píše kapela Charlie Straight na svých internetových stránkách.

Přečtěte si rozhovor s Charlie Straight na Kouli

První desku si vydali sami
Čtveřice mladých, přesto ale velmi zručných muzikantů, si říká Charlie Straight a pochází z Třince. V jejich muzice najdete odraz zábavných kytarových kapel typu Coldplay či Franz Ferdinand, inspiraci a nadšení si ale berou i od The Beatles. Řada lidí o Charlie Straight poprvé slyšela až loni na podzim, kdy v diváckém hlasování bojovali o titul objev roku v populární anketě Český slavík. Skupina už ale dříve hrála například s Kryštofem.  
Charlie Straight jsou ale na tuzemské scéně poměrně výjimeční, a nejenom tím, že si debutové album She’s A Good Swimmer vydali sami. "Dlouho jsme vybírali vydavatelskou firmu. Nakonec jsme se s žádnou nedohodli a desku si vydali za vlastní peníze," říkají členové kapely Albert Černý (zpěv, kytara), Jan Cienciala (baskytara), Pavel Pilch (bicí) a Michal Šupák (klávesy, vokály, kytary).

Podívejte se na Your House live

Charlie Straight (křest klipu)
Kde:
Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Kdy: 21. ledna
Čas: 20:30
Vstupné: nebylo zveřejněno

Témata:,