Trojka týdne: Rozzlobená Britney, volná Nicole a Rihanna s jizvou

matoush

Zdálo se, že Britney Spears je po úspěšném comebacku z problémů venku. Vydala dvě úspěšná alba, vyrazila na turné a je jen krok od toho, aby jí soud vrátil do péče syny. Nyní to ale vypadá, že se od zpěvačky štěstí zase odvrátilo. Přítel je jí totiž nevěrný.

Když se Britney Spears dozvěděla, že si její přítel a manažer Jason Trawick za jejími zády užívá s jinými, byla podle britského plátku Mirror skoro nepříčetná. Pár se po "cause" rozhodl, že potřebuje pauzu, a Britney si – jako výraz smutku – obarvila vlasy na černo. Ve stejnou dobu se Jason seznámil s dívkou, která prý „vypadala tak úžasně jako Britney před pěti lety.“ S půvabnou blondýnou a dvěma lahvemi opustil k ránu bar. „Britney zavolala své matce do Louisiany a okamžitě za ní odletěla,“ řekla jedna ze zpěvaččiných kamarádek.“ 
Vypadá to, že na zpěvačku rozchod skutečně dolehl. A my doufáme, že Britney je alespoň silnější než bývala, když už nevypadá tak úžasně jako před pěti lety.   

Nicole a Lewis v době, kdy se věnovali spíš sobě než kariéřeNicole Scherzinger se rozešla s Lewisem Hamiltonem
Jak jsme už na Kouli informovali, sexy zpěvačka Nicole Scherzinger prožívá těžké období. Nejprve se rozpadly Pussycat Dolls, nyní je tu rozchod s pilotem Formule 1 Lewisem Hamiltonem. Ptáte se na důvod? „Nic a Lewis se rozhodli věnovat se plně kariéře a zůstat pouhými přáteli,“ prohlásil zdroj blízký bývalému páru. „Možná jsem už našla někoho lepšího. Nespouštějte mě z očí,“ ozvala se záhy Nicole.
Věříme, že polovina amerických paparazzi přestane brzy mrkat, propásnout nový vztah Nicol Scherzinger by byla katastrofa!

Rihanna rozhodně nemá opary
Naší oblíbenkyni Rihanně se nelíbí spekulace amerického bulváru, podle kterých ji vloni expartner Chris Brown zmlátil proto, že měla na rtech opar. Jakkoli se tato teorie zdá býti absurdní, barbadoská zpěvačka se jejímu vyvracení věnovala většinu interview, které doprovázelo  fotky v časopisu GQ. Chce prý, aby její nový vztah se sportovcem Mattem Kempem neprovázely žádné tajnosti.
A co že to tedy bylo na její puse? „Je to jen z*urvená jizva. Mám ji tam den co den,“ vysvětluje zpěvačka.
Nám, kteří jsme Rihannu až doteď považovali za vzor dokonalosti, se s objevem této jizvy zhroutil svět.
Proč Ona?

Témata: