WeSC – We Arethe Superlative Conspiracy®


Přestaňte být průměrní! Je tady svěží street fashion ze Švédska. Wí-es-sí. Tahle značka se zaměřuje na “intelektuální flákače”:o)

                                       WeSC

WeAretheSuperlativeConspiracy® vystihuje základní myšlenku celé značky – komunity správných a kompetentních lidí, které spojují stejné ideály, životní styl a kteří se snaží překonat masovost a průměrnost okolí. Firmu založilo v roce 1999 několik desítek známých i neznámých osobností, mezi nimiž byl i legendární snowboarder Ingemar Backman. A tyhle hadříky si oblíbilo už celkem dost známých tváří! Jsou mezi nimi skateři Chris Pastras, Clint Peterson, Daryl Angel, snowboarďáci Jussi Oksanen, Ingemar Backman, Tobias Karlsson, ale třeba i umělci, herci Peter Stormare, Jason Lee, hudebníci Millencolin, Timbuktoo, fotografové a další konspirativní duše:o)

WeSC od počátku vychází ze skateboardové kultury a snaží se jí posunout dál a nabídnout alternativu pro "life after skate". Zároveň je to nepředvídatelná značka, která dnes dělá oblečení (do města i na hory), ale do budoucna to může být také cokoliv dalšího. Minulý rok například přišlo s kolekcí stylových sluchátek.

Od roku 2006 můžete "Superlativní konspiraci" najít také ve vybraných českých a moravských obchodech a v prvním online streetshopu www.freshlabels.cz. Tenhle e-shop si zapamatujte! Freshlabels.cz je unikátní internetový obchod zaměřený na urban fashion, streetwear, sneakers, designer toys a další originální doplňky. Vznikl v roce 2006 s cílem hledat a nabízet třešničky z dortů – nejzajímavější kousky od známých i neznámých značek, labelů a nezávislých designérů. A třeba jako první představil pro český trh značky jako WESC, Onitsuka Tiger, Fenchurch, Addict, Fly53, Sixpack, Human Empire, Eboy nebo Uglydolls. Kromě toho zde také najdete prémiové kolekce od Carhartt, Supreme Being, Paul Frank, Burton, Nixon, Nikita, Lrg, Nike, Gravis a dalších. Tak se tam koukněte a směle do nakupování!

                                FreshLabels

 

Témata: