Adam Lambert šokoval fanoušky na svém koncertě


Všichni fanoušci Adama Lamberta, kteří přišli na jeho koncert do Amsterdamu kv rámci turné Glam Nation Tour, byli šokováni. Při jedné písni si Adam bez ostychu zapálil jointa a poté se začal líbat se svým kytaristou.

Adam Lambert se proslavil v účinkování 8. série reality show American Idol. I když nevyhrál, proslavil se téměř po celém světě. Hned jeho první deska For Your Entertainment se stala platinová a umístila se na 3. příčce prestiční hitparády Billboard. Singly Whataya want for me nebo If I had you si oblíbili i posluchači českcýh rádií.

V rámci turné Glam Nation Tour odehraje více jak 113 koncertů. Turné již proběhlo ve Spojených státech, Asii i Austrálii a nyní probíhá v Evropě. Do České republiky bohužel v rámci turné nedorazí, což mnoho českcýh fanoušků jistě nepotěší.

20. listopadu vystoupil v Amsterdamu a předvedl velikou show. Během jedné písničky si v nizozemské metropoli zapálil jointa. V Nizozemsku je merihuana legalizována. Poté se začal líbat se svým extravagantně oblečeným bubeníkem, což fanoušky doslova vyhecovalo.Turné končí 16. prosince v Los Angeles.

Témata: