Adamec a Gunčíková postoupili do finále SuperStar, Šeps vypadl

Lubos-Prochazka

Do boje o sto tisíc eur (2,5 milionu korun) a titul druhé Česko Slovenské SuperStar postoupili Češka Gabriela Gunčíková (17) a Slovák Lukáš Adamec (24). Nejméně SMS poslali diváci Michalu Šepsovi (16).

Jako první poslal Leoš Mareš do finále Gabrielu Gunčíkovou. Pak se rozhodovalo mezi Lukášem Adamcem a Michalem Šepsem. Ten své vyřazení "oslavil" tím, že zazpíval oblíbené reggae, hitovku od Boba Marleyho I Shot the Sheriff. Do ní vložil vzkaz pro realizační tým soutěže.

Po vyřazování proběhla v centru Prahy afterpárty, které se zúčastnila i Koule. Gunčíková a Adamec na večírku dolaďovali se štábem Česko Slovenské SuperStar, co je tento týden čeká. "Pojedou do svých rodných měst, kde se setkají s rodinami, příbuznými a fanoušky. Lidé pak medajlonky z těchto návštěv uvidí v neděli během velkého finále v televizi," řekla Kouli mluvčí soutěže Lucie Juráčková.

Gunčíková: Vítězství přeji Adamcovi
Gábina Gunčíková je po sedmi letech první holkou z Česka ve finále SuperStar. Od finále mezi Anetou Langerovou a Šárkou Vaňkovou v červnu roku 2004 žádná dívka v poslední dvojici nebyla. Sympatická blondýnka z Kroměříže přitom přeje vítězství Lukášovi Adamcovi. "Jemu je 24 let, mně je 17. Má za sebou hodně zkušeností a peníze by potřeboval určitě víc, protože si může koupit byt. Já mohu žít ještě s rodiči a studovat," řekla Kouli Gábina.

Rozhovor s Gabrielou Gunčíkovou si poslechněte tady

Podívejte se na Gábinu a Lukáše, jak se na afterpárty vzájemně natáčeli na kameru

Adamec: Myslel jsem si, že vypadnu já
Košičan Lukáš Adamec si myslel, že v soutěži skončí v pondělí právě on. "Myslel jsem si to ještě před tím, než mě Leoš poslal nahoru do čekárny," řekl Lukáš v rozhovoru pro Kouli. "Přítelkyně mi pak volala, že když jsem šel nahoru, málem zkolabovala," dodal charismatický rocker.

Povídání s Lukášem Adamcem si pusťte tady

poll

Finalisté SuperStar na pondělní afterpárty živě zazpívali společnou píseň Nevzdávám