Adele: Vyspala bych se s Rihannou, kdyby mě chtěla

matoush

Žijeme v báječném světě, kde popové zpěvačky veřejně vypráví, se kterou kolegyní by rády měly sex, kde populární DJ posílá hocha z Pentagonu, aby mu přinesl ztracenou nahrávku, a kde se hvězdička zapomenutého boybandu porovnává s Gándhím. My tento svět vždy v pondělí a ve čtvrtek milujeme a věříme, že až dnešní Šrumec v showbizu dočtete, zalíbí se vám taky.

Začněme zostra. Třiadvacetiletá britská zpěvačka Adele se na titulní stránky periodik tentokrát nedostala díky úspěchu desky 21, ale proto, že v rozhovoru pro deník The Sun prohlásila, že by chtěla mít sex se stejně starou barbadosskou kolegyní Rihannou.

Poprvé jí to mělo napadnout loni, kdy Rihanna vystupovala jako host X Factoru. “Když se tenkrát svlékla a ukázaly se ty její božské nohy, otočila jsem se na svoje kamarádky a zeptala se: “Taky si připadáte trochu lesbicky? Kdyby měla zájem, vypsala bych se s ní.”

Podívejte se na záznam vystoupení, které v Adele vzbudilo lesbické choutky

http://www.youtube.com/watch?v=XJ0q6bw5c-w

V zápětí však odmítla, že by byla lesbičkou. “Miluju muže, mám ráda kluky, i když mi občas ublíží, teď jsem jenom šíleně osamělá. Je to hrozně depresivní.”
My Adele jednoznačně přejeme, aby se jí kromě štěstí v muzice dostavilo i štěstí v lásce.

David Geutta: Ať mi pomůže Pentagon!

Ještě ve větší depresi by měl být člověk, který uloupil future hit Davida Guetty Where Dem´ Girls At. Ten minulý týden unikl na internet. Nebožák, který jej vynesl, asi nevěděl, jak hrozně se jeden z nejslavnějších dýždžejů současnosti rozčílí.

David Guetta feat. Nicki Minaj + Flo Rida – Where Dem´ Girls At

http://www.youtube.com/watch?v=BrNd2xykoI8

“Najali jsme si člověka z Pantagonu, aby pro nás toho zloděje našel,” řekl Guetta. Prosíme vás, pokud to udělal někdo z našich čtenářů, přiznejte se sami. Víte, jaké mají v Pentagonu metody!

Lee Ryan se přirovnal ke Gandhímu

Měli jsme sex, měli jsme drama, zbývá nabubřelý náfuka. Pro dnešek je jím Lee Ryan ze skupiny Blue (o jejích problémech s účastí v Eurovizi jsme psali nedávno). Ryan se totiž pro Daily Mirror rozpovídal o nejdivočejších časech své hudební kariéry.

“V té době jsme patřili mezi deset nejlepších rockových kapel,” prohlásil. “Stáli jsme po boku Sex Pistols. Myslím, že když zadáte do google ´lidé, kteří jsou jako Lee Ryan´, vyjede vám Mahátma Gándhí," neváhal se Ryan přirovnat k jednomju z nejslavnějších duchovních vůdců Indie.
Inu, sebevědomý chlapce. Tak nějak se nedivíme, že jeho Blue nechtějí na BBC hrát.

Témata:, ,