Adele vydá vlastní kolekci oděvů. Prý bude pro zaneprázdněné, ale stylové mamky

Redakce

Adele už je taková: pár let o ní není ani slechu, a pak když vydá album, tak je prostě všude. Koncem tohoto roku chystá další překvapení: po vzoru mnoha svých kolegyň se rozhodla založit vlastní značku, pod kterou by prodávala luxusní oblečení. A je tu poměrně vysoká pravděpodobnost, že v tomto oblečení nebudete vypadat polonazí.

Zpěvačka většinu outfitů navrhuje sama a ačkoli je zatím všechno v opravdu pouze počáteční fázi, už je zhruba jasné, jakým směrem se bude kolekce ubírat. „Mělo by to víceméně odpovídat jejímu vlastnímu stylu, to znamená nějaká ta ponča, hodně zimního oblečení, které bude dost odlehčené, takže se bude moct nosit i během jara a podzimu. Převažovat bude ale takový ten normální casual style, tedy univerzální oblečení pro každý den. Pokud se bavíme o materiálu, je Adeliným hlavním požadavkem jeho jemnost a celková nenáročnost, co se týče údržby, “ praví jeden ze zdrojů.

Kolekce by měla být fyzicky k dostání v britském řetězci Evans, který se proslavil prodejem oblečení pro všechny zákazníky, kteří nemohou sehnat své velikosti v běžných obchodech, samotné oblečení od Adele ale bude dostupné ve všemožných velikostech. „Když jsme pracovali s designéry Clementse Ribeira, ukázali nám už některé ze svých prací, které si pak Adele skutečně oblékla – třeba ten relativně jednoduchý model, jenž na sobě měla při předávání Grammy v roce 2012,“ dodává k tomu jeden z představitelů řetězce.

V současnosti nejpopulárnější interpretka na světě se vyznačuje jednoduchým stylem s nádechem retra a má v oblibě především sukně a šaty v chladnějších barvách. Často můžete na jejích outfitech také obdivovat různorodé vyšívané vzory a krajky.

Ani hvězdy to nemají s novoročními předsevzetími lehké: Adele je mučena v posilovně

Adele s novým albem překonala prodejní rekordy v USA i Británii