Albínské krásce přezdívali duch, dnes je z ní modelka

Redakce

Odlišnost táhne a obzvláště to platí u albínů, kteří svět módy nepřestávají fascinovat. Důkazem je i dvacetiletá Nontobeko Mbuyazi z Jihoafrické republiky...

Být albínem v Africe není vůbec jednoduché. Kromě zdravotních problémů, které vám tamní podnebí může způsobit, navíc místní věří, že jste něco jako duch či nadpřirozená bytost a že vaše končetiny je ochrání před zlem. Proto se tam na albíny pořádají hony a lidé bez uzardění mrzačí klidně i malé děti se světlou pletí a vlasy.

Dvacetileté Nontobeko Mbuyazi nikdo nohy ani ruce trhat nechtěl, od malička se ale potýkala s drsnou kyberšikanou na sociálních sítích. Půvabná dívka se totiž nebojí jít s kůží na trh a chtěla všem dokázat, že i přes svou „vadu“ se dokáže stát modelkou.

A nyní se jí to podařilo. Krásná slečna s plnými rty a dlouhou, rezavou a vlnitou lví hřívou se dostala do hledáčku módních agentur a už má za sebou několikero focení. Když zrovna nestojí před objektivem, studuje kriminalistiku – takovou vyšetřovatelku by si tedy přál každý vrah!

Na její netradiční krásu se podívejte do galerie.

Vycházející hvězda: Osmiletá albínka uhranula modelingový svět

Galerie: Albínská dvojčata vás dostanou svou atypickou krásou