Alexandra Burke má nový klip plný polonahých modelů

Hana-Slivova

Jedna z vítězek talentové pěvecké soutěže X Factor, Alexandra Burke, na sebe upozornila hlavně předělávkou slavné písničky Leonarda Cohena Hallelujah. Daří se jí ale dělat i vizuálně pozoruhodné klipy; v tom nejnovějším k písničce Start Without You zpívá mezi kupou "vymakaných" modelů.

Skladbu Start Without You napsal pro Alexandru Burke, vítězku X Factoru z roku 2005, letos na jaře producent Red One. To je chlápek, který spolupracuje s kde kým, například i s Lady Gaga. Písnička ovlivněná tradičním reggae, tanečními rytmy i letním popem si dělá ambice na přední hitparádová místa, kterých dosáhl předchozí singl All Night Long. Ten se v britském žebříčku singlů dostal na čtyřku.

http://www.youtube.com/watch?v=oyBq21FtL1s

Zmiňovaná Cohenovka Hallelujah vyšla spolu se singly Bad Boy, Broken Heels nebo All Night Long na zpěvaččině první a zatím jediné desce Overcome v roce 2009 (recenze na Kouli: Trochu umělá, trochu opravdová Alexandra Burke). Na albu s Alexandrou spolupracoval kromě Red One například i zpěvák Ne-Yo nebo The Phantom Boyz a jen v Anglii se ho prodalo přes 600 tisíc kusů. To Burke řadí mezi komerčně nejúspěšnější britské zpěvačky.

Party song All Night Long s Pitbullem

http://www.youtube.com/watch?v=ltzNLAwiDyQ

Předělávka skladby Hallelujah od Leonarda Cohena + Alexandřín postup soutěží X Factor

http://www.youtube.com/watch?v=bsuXbkrA_AQ&ob=av2e

 

Témata:,