Alkohol na pódiu aneb Když hvězdy pijí

matoush

YouTube má nový hit. Úplně opilou Amy Winehouse, která se marně snaží artikulovat a intonovat písničky na sobotním koncertě v Bělehradě. Kromě toho, že nás mrzí, že Amy nedotáhla do úspěšného konce ani další odvykací kúru, jsme se podívali, komu ze slavných zpěváků se přihodilo něco podobného. A nabízíme pět argumentů, proč nepít.

Amy Winehouse

Ačkoliv se londýnská zpěvačka a známá skandalistka Amy Winehouse nedávno zapsala na další odvykací kúru, její sobotní koncert v srbském Bělehradě skončil fiaskem. “Amy dorazila opilá tak, že nebyla schopná zpívat a dokonce shazovala mikrofon na zem,” píše BBC.
Fanoušci, kteří za lístky zaplatili v přepočtu až tisíc korun, tak mohli na vlastní oči vidět, jak to vypadá, když se neplní příkazy nadřízených. Kolegové Amy totiž dostali za úkol dohlédnout, aby se zpěvačka nedostala k alkoholu. Zřejmě se nezadařilo. A také se zdá, že Amy se stále drží svého největšího hitu Rehab, v němž zpívá: „Říkali mi, ať se jdu léčit, ale já na to – ne, ne, ne.“

http://www.youtube.com/watch?v=jgjjo8175aU&feature=related

 

Avrile Lavigne

S pitím měla jednu dobu problém i Avril Lavigne. Tahle sympatická Kanaďanka tak řešila rozchod se zpěvákem Sum 41 Deryckem Whibleym. Na videu ji uvidíte, jak zpívá megahit I Love Rock’n’Roll. Jakkoli si skladbu užívá, její nezvyklý projev a lehce zmatený zpěv hovoří za vše.

 

Mariah Carey

Pokud je nějaká hvězda natočená tak, že ani ten největší fanoušek nebude věřit, že nepožila, je to Mariah Carey. Na následujícím videu jí uvidíte přebírat cenu, to ji však nečekaně dojme, zavěsí se na moderátora a rozněžněle začne vyprávět, jak všechny miluje. Pak se v proslovu ztratí a začne se hystericky smát.

http://www.youtube.com/watch?v=LdB3jZqBJcM

Peter Doherty

Litr vodky do sebe – zřejmě aby dodržel místní zvyky – otočil Peter Doherty, mimochodem blízký přítel Amy Winehouse, v roce 2009 na koncertě v Moskvě. Z videa je zřejmé, že artikulace by ještě ušla, ale ta melodie, akordy a rytmus… Jako kdyby soused, který právě dorazil z hospody, začal cvičit na kytaru.

 

Iveta Bartošová

Na závěr tu máme něco z českých luhů a hájů. Vystoupení

na narozeninách Óčka vstoupilo do dějin, tak proč si ho nepřipomenout? Odstrašující je dost. Přátelé, kamarádi, nepijte, nefetujte, a i kdyby se roztřásla zem, ať z vás není buldozer.

http://www.youtube.com/watch?v=gev7h0f2D7Q

 

Témata: