Amy Winehouse zemřela. Předávkovala se drogami?

Lubos-Prochazka

Zpěvačka Amy Winehouse (+27) je mrtvá. Záchranáři ji objevili v jejím londýnském bytě. Proč zemřela, zatím není jasné. Spekuluje se o předávkování drogami.

Lékaři nechtějí příčinu smrti nadané zpěvačky Amy Winehouse komentovat. Deník Sunday Mirror ale přišel s podezřením na předávkování drogami a prášky.

Tělo několikanásobné držitelky ceny Grammy našli kolem 17. hodiny našeho času poté, co jedna z jejích sousedek ze čtvrti Camden přivolala telefonátem záchranáře.

Amy minulý měsíc zrušila celé evropské turné. Udělala to krátce poté, co se naprosto mimo pokusila vystoupit v Bělehradě. Publikum ji ale několikrát vypískalo.

V pátek jí navštívila matka
Den před smrtí navštívila Amy její matka Janis. "Řekla mi: Mami, miluji tě! Bála jsem se, že je to jen otázkou času," prohlásila zdrceně matka.

Otec Mitch byl v době úmrtí své dcery v New Yorku. "Tohle nemůže být pravda! Jsem naprosto zdrcený. Nejbližším letadlem se chci vrátit domů. Chci být s Amy," řekl novinářům.

Bojovala s drogami a alkoholem
Amy měla problémy s drogami a alkoholem po celou dobu svojí kariéry. Několikrát se léčila. Přiznala, že také bojuje s poruchami příjmu potravy.

http://www.youtube.com/watch?v=Ye5T66K4PTQ

Vyšetřování smrti Amy Winehouse pro vás budeme na Kouli dál sledovat.

 

Témata: