Anastacia přijede do Prahy i s maminkou

Lubos-Prochazka

České léto bude v Praze patřit krásné dámě s ještě hezčím hlasem, dámě, která prozatím vyhrála boj nad rakovinou. Zpěvačka Anasticia poprvé v České republice zazpívala v roce 2005, letos 16. července se u nás představí podruhé. Místem koncertu bude Tesla Arena na Výstavišti.

Anastacia veze do Prahy své zatím poslední album Heavy Rotation. Pořadatelé slibují fantastickou velkoplošnou videoprojekci a taneční choreografie nejrozmanitějších stylů. A pozor – s nositelkou dvou tetování na šíji a spodní části zad, které se jako symbol objevují na většině jejích nosičů, dorazí do Prahy také její maminka Diane Hurley. Známá muzikálová sólistka a herečka hudebního divadla na Broadwayi svou dceru doprovází na části jejího turné.

Anstacia si, stejně jako většina zahraničních interpretů, u pořadatelů objednala celou řadu "specialit". Na hotelovém pokoji chce mít posuvné zrcadlo, svíčky s vanilkovým aroma a speciální multiregionální DVD.  Zájem bude mít také o coca-colu bez cukru a kofeinu, chipsy se sýrovou příchutí, čínský set pro přípravu zeleného čaje a balíček sladkých tyčinek různých značek. Po dobu pobytu si prý nepřeje být ničím a nikým rušena. Do Prahy přitom dorazí už den před koncertem.

Vstupenky na koncert charismatické Anastacii stále seženete, v síti Ticketportal stojí od 490 Kč do 1990 Kč.

Debutové album s názvem Not That Kind s hitem I’m Outta Love vydala Anastacia v roce 2000. O tři roky později nazpívala titulní píseň Love Is a Crime pro muzikál Chicago. Ve stejném roce jí doktoři zjistili rakovinu prsu. Po úspěšné léčbě založila nadaci pro ženy na výzkum této zákeřné nemoci. V roce 2004 pak vydala úspěšné album nazvané prostě Anastacia s hity Sick and Tired, Welcome To my Truth nebo baladou Heavy on My Heart.
Už dva roky je zpěvačka vdaná za svého bodyguarda Wayna Newtona.

Podívejte se, jak to vypadalo, když se Anastacia zastavila během letošního turné v Helsinkách

Anastacia (USA)
Kde:
Tesla Arena, Výstaviště – Holešovice, Praha 7
Kdy: 16. července
Čas: 20:00
Vstup: od 490 Kč do 1990 Kč v síti Ticketportal.