Ani hvězdy to nemají s novoročními předsevzetími lehké: Adele je mučena v posilovně

Redakce

Zpěvačku čeká deset měsíců trvající turné, a tak se na ten dlouhý a náročný pracovní výlet musí náležitě připravit. A její strategie k tomu, aby se cítila fit, nespočívá jen v dietě, jak by mnozí předpokládali.

„Cvičení je za*raně nudný!“. Ještě nedávno to byla její nejoblíbenější věta. Sedmadvacetiletá zpěvačka ale už moc dobře ví, že aby byla dobrá ve své práci, nestačí jen cvičit hlas. Všechno souvisí se vším a tak i celkový zdravotní stav má velký dopad na to, jak to bude populární Britce zpívat. V roce 2011 jí totiž z nevhodné pěvecké techniky začaly lehce krvácet cévky v hlasivkách a tak se Adele musela vzdát alkoholu, cigaret, kofeinu, rafinovaných cukrů, citrusů a pálivých jídel. Což jí také mimochodem pomohlo shodit nějaká ta kila po porodu.

Momentálně ujíždí hlavně na různých variacích smoothie a pod dohledem profesionálního trenéra se věnuje cvikům určeným pro správné fungování těla především v oblasti trupu. Můžeme vás ovšem uklidnit, že zpěvačka – alespoň ona to tak tvrdí – nepředvádí v tělocvičně žádné schwarzeneggerovské výkony. „Vůbec mě to nebaví. Vlastně většinu času funím, sténám a vydýchávám,“ prohlásila jako vždy s úplnou upřímností. Jak už to tak bývá, Česká republika byla z tourlistu opět vynechána a pokud tedy chcete Adele vidět naživo, nejblíže nám bude „až“ v Berlíně (kde, skoro jako ve všech německých městech, vystoupí hned dvakrát).

Geniální parodie na Hello od Adele: Tohle video musíte vidět

Video: Písnička Hello složená z hlášek z filmů, to je pecka!

Témata: