Apocalyptica se vrací příští rok do ČR oslavit dvacáté výročí své průlomové desky. Bude to nářez!

Redakce

Poté, co Apocalyptica letos excelovala na rockovém festivalu Masters of Rock, se rozhodla příští rok znovu vrátit na Česká pódia. Členové hudební kapely koncerty tentokrát rozjedou opravdu ve velkém. Oslaví dvacáté výročí své průlomového desky Plays Metallica By Four Cellos. Finská hudební skupina rozproudí fanouškům rockovou krev už 11. i 12. února 2017 ve Fóru Karlín a poté ještě ve Zlíně 19. února 2017 v Kongresovém centru.

Finští violoncellisté se k nám vracejí příští rok roztrhat pódia v rámci svého evropského turné. Chystají se pro své fanoušky uspořádat výroční koncerty na počest svého přelomového alba Plays Metallica By Four Cellos.

V Praze odehrají hned dva koncerty. A to z jednoduchého důvodu. Fanoušci o něj projevili veliký zájem. První plánované vystoupení se rychle vyprodalo. Kapela chtěla dát druhou šanci i těm, kteří si nestihli koupit lístky na první termín 11. února 2017.

Uběhlo dvacet let od doby, kdy Apocalyptica vydala svoji první průlomovou desku. Ta nastartovala finským virtuosům hudební kariéru velmi rychle. Není divu. Kapela v ní interpretovala vlastním způsobem metalové songy pomocí svých violoncell. Vyrazili tím všem rockovým fanouškům dech. Na počest výročí desky Plays Metallica By Four Cellos vydala Apocalyptica reedici 22. července 2016 a přidala k ní ještě tři songy navíc. Battery, Nothing Else Matters a Seek & Destroy. Máme se na co těšit!

Videorozhovor s Řezníkem – Vzal Koule.cz domů, půjčil nám masku z ložnice a řekl: Jednou se odmaskuju a pak půjdu do p*dele

Anketa Český slavík Mattoni 2016: Kdo se jak umístil?