Austin Brown, synovec Michaela Jacksona: „Piju, abych líp zpíval“

matoush

Jacksonovic rodina má další hvězdu. Je jí dvacet čtyři let, jmenuje se Austin Brown a je synovcem krále popu Michaela Jacksona. Nedávno vydal singl a vypadá to, že před sebou může mít velkou budoucnost. Pokud ovšem neskončí v protialkoholní léčebně.

Austin Brown, synovec Michaela Jacksona, se poprvé podíval na velké pódium už ve třech letech. Tehdy ho tam vytáhla matka Rebbie Jackson, taktéž zpěvačka, během vlastního koncertu. Austin se prý tak příšerně styděl, že jakýsi pisálek tehdy řekl, že z toho kluka v showbizu nic nebude.
Všechno je ale jinak. Austin nyní vydává první desku 85′ a alespoň první singl Target Place zní jako docela použitelná R´n´B-popová vypalovačka (něco mezi Britney Spears a Flo Ridou).

http://www.youtube.com/watch?v=lHSi9mPgr64

Časopis People si proto dal práci a vyštrachal 5 věcí, které byste měli o Austinu Brownovi vědět. Vybrali jsme pro vás tři nejzajímavější.

1. Teta Janet je moje nejlepší kamarádka
Janet Jackson, moje teta, je člověkem, se kterým v rodině mluvím nejvíc,“ říká Austin. „Ví o mně všechno. Když něco nemůžu říct mámě, řeknu to jí. Brávala mě na dlouhé projížďky a mluvila se mnou jako se sobě rovným. Když jste dítě, je vážně bezva, když s vámi někdo nemluví jako s dítětem. Věnovala mi hroznou spoustu času. Kdykoli jsem měl nějaké problémy, vždycky mi pomohla.“

2. Přeju si, aby Rihanna předělal píseň mojí mámy
„Úplně zbožňuju písničku Centipede. Zpívá ji moje máma, napsal ji strýček Michael a sám tvrdil, že to byla jedna z jeho nejoblíbenějších písní. Byl bych moc rád, kdyby ji někdo – třeba Rihanna – znovu přezpíval."

http://www.youtube.com/watch?v=IflQ9nIyelo

3.  Pití mi pomáhá ke špičkovému výkonu
V písni All I Need zpívá část písně falsetem. Aby toho byl vůbec schopný, musel vypít lahev vína. „Vůbec nepiju. Spíš na mě funguje: dejte mi víno a já se uvolním."

Kdo si myslí, že ten chlapec se jednou upije, ať zvedne ruku – teď.

Témata:,