Bacha na pusu! 6 hlášek, co utekly celebritám

Redakce

Mlčeti zlato, říká se. A je to pravda!

Zac Efron, kdysi slaďouš z teenagerovského Muzikálu ze střední, dnes solidně stavěný fešák, si letos otevřel pusu hned několikrát. Postěžoval si mimo jiné na to, jak těžké je najít si v jeho postavení holku. Prý na Twitteru nedostal ani jeden swipe, protože si všechny myslely, že je to falešný profil. A tak se rozhodl, že dámy musí prostě víc lákat z filmových pláten. V rozhovoru s americkou Elle prohlásil, že nemá problém s nahotou na plátně, ale za jistých podmínek: “Když už mám vytáhnout péro, ať je to radši v oscarovém filmu…”

Rapper Chris Brown nejde pro sprosté slovo daleko. Nemělo by nás proto překvapit, že si nebral servítky ani ke komentáři výsledků amerických prezidentských voleb. Otevřený rasista Trump logicky nebyl Brownovým favoritem, takže se oficiálně nechal slyšet: “Jen bych chtěl všem říct… Všem v Americe… Jsme v p*deli!”

Kendall Jenner měla letos úspěšný rok. Prošla se po molu jako andílek Victoria´s Secret, dostala voskovou figurínu v muzeu madam Tussaud´s, začala profesionálně fotit… Ale možná by udělala líp, kdyby zdobila a nešířila svá moudra mezi lidi. Bývalá ambasadorka časopisu pro teenagery 17 totiž v rozhovoru pro magazín W zahlásila: “Miluju, když mám prsa venku. Prostě bych řekla, že to ke mně patří.”

Komik Eddie Murphy se nezvykle otevřeně pustil do vyprávění starých historek z večírků. Asi má pocit, že co se stalo v osmdesátkách, zůstane v osmdesátkách. V časopisu Hollywoodský reportér ho citovali: “John Belushi a Robin Williams mi nabídli lajnu a já si nedal. Belushi mi pak nadával, že jsem “stažená p*del”.“

Supermodelka Chrissy Teigen ve svých třiceti porodila první dítě, holčičku Lunu. A rozhodně svůj zážitek z porodu nijak nepřikreslovala. Když ji s miminkem propustili z nemocnice domů, twítnula své rozčarování: “Nikdo mě nevaroval, že se vrátím z porodnice a budu taky muset nosit plenky.”

A na závěr pojďme společně politovat Kanyeho Westa. Jeho twitterový účet je proslulý tím, že obsahuje spoustu perel, ale tahle se mu obzvlášť vyvedla: “Ano, jsem osobně bohatý a můžu si kupovat kožešiny a domy… Ale potřebuju přístup k ještě víc penězům, abych světu mohl přinést ještě víc nádherných nápadů.” Kanye, držíme ti palce a už se nemůžeme dočkat! 

Nejkrásnější ženy světa na mole a v reálu

Gábina Koukalová vystavila na Facebooku sexy prdelku