Balaton Sound – 10 hvězdných jmen startuje předprodej

Redakce

Desátý ročník Balaton Sound 2016 ohlašuje deset top jmen taneční a hip-hop scény a zahajuje předprodej. Armin van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis, W&W, Oliver Heldens a mnohem víc čeká fanoušky Balaton Sound. Ti by neměli váhat, nejlevnější Early bird permanentky jsou totiž dostupné jen 72 hodin a předprodej začal v úterý 8. prosince ve 14:00.

Program Balaton Sound je vždy zaměřený nejen kvalitu ale i na rozmanitost současné taneční, elektronické a hip-hop scény. První ohlášená jména (seřazeny abecedně): A$ap Ferg, Armin van Buuren, Fritz Kalkbrenner, Hernán Cattáneo, Lost Frequencies, Macklemore & Ryan Lewis, Oliver Heldens, Paul van Dyk, Robin Schulz and W&W, jsou jen první kapkou bohatého programu desátého ročníku festivalu Balaton Sound.

Od 8. prosince (14:00) jsou k dostání Early bird permanentky po pouze po omezenou dobu 72 hodin, a to do 14:00 11. prosince. Letos jsou k dostání dvě verze permanentek. Pětidenní permanentka, která zahrnuje také středu 6. července, tzv. nultý den, na kterém vystoupí mega hvězdy Macklemore & Ryan Lewis a Oliver Heldens. Balaton Sound na pět dní, to je neuvěřitelná plážová party v Zamárdi na břehu jezera Balaton v Maďarsku. Druhá verze permanentky je čtyřdenní a platí pro festivalové dny 7.-10. července, kdy se na pódiích představí také Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Robin Schultz a další. Pro návštěvníky, kteří hledají něco extra, je v nabídce VIP permanentka, která nabízí například oddělené VIP vstupy do areálu a VIP zónu se speciálním barem a velkou tribunou u hlavního podia.

Abyste poznali smysl atmosféry festivalu, podívej se na oficiální aftermovie:

Kam do divadla: Tipy na představení najdete zde

Rozhovor s Klárou Vytiskovou: Svou novou desku jsem napsala v obýváku

Témata:,