Balaton Sound 2017: S nákupem vstupenek spěchejte, bude se zdražovat!

Redakce

Balaton Sound je obří pětidenní párty na pláži maďarského jezera, kde se představí špička současné taneční hudební scény. Hvězdnému programu vévodí Hardwell, Armin Van Buuren, Axwell / Ingrosso, KYGO, KSHMR, Tiësto a spousta dalších. Festival se koná v Zámardí od 5. - 9. července. Zlevněné vstupenky jsou k dispozici do 14. června.

Nejsilnější EDM program v historii

Balaton Sound tentokrát míří přímo na fanoušky EDM a v programu nejsou žádné ústupky. V loňském roce mohli fanoušci vidět řadu hvězd z hip hopové scény. Letos je to čistě taneční party a k již zmíněným hvězdám velikosti Hardwell či Armin Van Buuren skvěle doplňují program další světová jména jako jsou Afrojack, Don Diablo, Dua Lipa, Galantis, Marshmello, R3HAB, Nicky Romero, G-Eazy, Jason Derulo, Robin Schulz, Krewella, ZEDD a více než 60 dalších.

Elrow přijíždí na Balaton Sound

Zatím posledním doplněním program jsou celosvětově známí Elrow. Jejich skvělé taneční a ničím nespoutané party tento rok obohatí i Balaton Sound. Elrow stage se otevře 5. července a bude plně fungovat po celou dobu festivalu. Představí se Henry Saiz, Edu Imbernon, CatzN’Dogs, Anja Schneider a mnoho dalších stálých DJs z Elrow týmu. Společně přivezou na jezero Balaton velkolepou hudební show.

Magická show

Jedno doplnění k tanečního programu si Balaton Sound dopřál, a tím jsou magické pouliční divadla. Ty budou k vidění jak za dne, kdy návštěvníky zaskočí obří medůzy z Francie či brazilské tanečnice, tak i v noci díky skvělé světelné show britských Spark! a vesmírnému a chamelónsky barevnému představeni německých Oakleaf Stelzenkunst.

Párty na lodi

Balaton je dějištěm festivalu a zároveň také největším sladkovodním jezerem ve střední Evropě. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž. V průběhu každého festivalového dne se pořádají exkluzivní party na lodi, vždy s odlišným programem, než v den předchozí.

Středa, 5. července: Max Cooper
Čtvrtek, 6. července: Jan Blomqvist (dj set)
Pátek, 7.července: Art Department 
Sobota, 8. července: Eelke Kleijn 
Neděle, 9. července: Sasha

Vstupenky na Balaton Sound

Stejně jako loni si mohou návštěvníci pořídit dva typy celo-festivalových vstupenek. Pětidenní permanentku zahrnující i nultý den, která vám zajistí, že si party na Balaton Sound užijete od začátku až do konce. Dále je to čtyřdenní permanentka, která  nabízí běžnou délku trvání festivalu (od 6. – 9.července). Vstupenky na jednotlivé dny, včetně nultého dne, jsou též k dispozici. Pro ty, kteří hledají pohodlí a komfort, je připraveno něco speciálního, a to VIP permanentky a VIP denní vstupenky. Obě tyto varianty zahrnují oddělený VIP vstup a VIP prostor s přímým výhledem na hlavní pódium.

Balaton Sound 2017 (v abecedním pořadí)

Afrojack

Alison Wonderland

Anja Schneider

Armin van Buuren

Art Department

Axwell v Ingrosso

Blasterjaxx

Bastian Bux

Brains

Carnage

Catz n´ Dogs

Corey James

D.O.D.

Dave Clarke

De La Swing

Don Diablo

Dua Lipa

Dubfire

Eddy M

Eelke Klejn

Emperor

Eptic

Erick Morillo

Example & Dj Wire

Florian Picasso

G-Eazy

Galantis

Hardwell

Headhunterz

Hucci

Jamie Jones

Jan Blomqvist live

Jason Derulo

John Digweed

Juicy M

KIIDA

Krewella

KSHMR

Kungs

Kygo

Loadstar

Mark Reeve

Marshmello

Max Cooper

Mija

Netsky live

Nicky Romero

Nicole Moudaber

Nod One’s Head

Noisia

R3HAB

Raiden

Ravitez

Robin Schulz

Sasha

Shaun Frank

Showtek

Sigma live

Stadium X

TC

The Bloody Beetroots

Tiesto

Timmy Trumpet

Tony Varga

TroyBoi

Wellhello

Yellow Claw

Zedd

ZEDS DEAD

Sharlota okouzlila účesem

Česká rapperka Sharlota nafotila hodně odvážný kalendář, bravo!