Barcelonské La Terrrazza a Sala Razzmatazz: teplo, palmy a disco


Podívejte se, jak to vypadá v barcelonských klubech La Terrrazza a Sala Razzmatazz, kam se budou mít šanci podívat výherci soutěže s Becherovkou Lemond.

Kdo rád chodí do baru, dává si panáky a zúčastní se soutěže s Becherovkou Lemond, ten má šanci vyhrát zájezd do klubů a diskoték v jižní Evropě. Ve hře je Barcelona, Řím a Istanbul. Jak to v jednotlivých klubech vypadá? Začínáme s Barcelonou a vyhlášenými diskotékami La Terrrazza a Sala Razzmatazz.
La Terrrazza
je diskotéka, kterou najdete na vrchu Montjuic v Barceloně. Má venkovní i vnitřní část, takže na své si přijdou jak notoričtí tanečníci, tak spíš ti, které baví popíjet na zahrádce. Tak jako u nás, i v La Terrrazze hrají rezidentní DJs a jejich hosté.
V podniku Sala Razzmatazz, který může trošku připomínat pražské Karlovy lázně, protože v něm najdeme pět klubů hrajících různou muziku, se pořádají parties, diskotéky i koncerty (hráli to třeba i Arctic Monkeys, na říjen je sem naplánovaný koncert The Offspring) nebo módní přehlídky. Vstupní vyjde zhruba na 15 euro včetně uvítacího drinku. Klub najdete na adrese Calle Almogavers 122. V obou klubech se tančí až do rána.

Témata:,