Beck Martin – Let this party start!


Nový hudebník žijící ve Velké Británii, původem z České Republiky vydává svůj první taneční singl nesoucí název "Let this party start"!

Poslechnout si jej prozatím můžete na jeho soundcloud profilu, odkaz najdete zde : https://soundcloud.com/wwebeckmartin/beck-martin-feat-zora-let-this; či se podívat přímo na jeho web : http://www.beck-martin.com/; kde se můžete o tomto mladíkovi přesvědčit sami, či si přečíst jeho životní příběh, protože kromě hudby se aktivně věnuje cvičení, studoval zápasnickou školu, či píše knížky, mj. jeho úplně první knížce „Černý Ďábel“ bylo nabídnuto zastoupení Albatrosmedia, v současnosti si hledá i zastoupení pro anglicky mluvící země.


V současnosti nahrává své první album a zároveň demo s názvem „Let this party start“ nesoucí stejný název jako současný singl. Jeho cílem je získat pro sebe největší Britský label a vydávat pouze to nejlepší a reprezentovat Českou Republiku jako hrdý Čech na zahraničním trhu, resp. trhu anglicky mluvících zemích. Album se nahrává v Ascape studios, které mj. spolupracovalo s Jamesem Bluntem či Tinie Tempahem, tudíž o finální kvalitu alba bude víc než dobře postaráno. O mastering všech písniček se stará Nick Thompson a David Lear a producent většiny instrumentálů je Alex Jo. 

Mezi Brity slaví jeho písničky celkem úspěchy, i ve studiu, což autorovi dodává neustále více a více energie a chuti do další tvorby, ať už hudební či knižní. 

Svým životním příběhem i tvorbou by chtěl dodávat lidem sílu a energii do všeho, co v životě chtějí dělat, ale především v těžkých chvílích, které provází naše každodenní životy.

Více na http://www.beck-martin.com/