Bek Ofis a Bára Zemanová se svým bandem odhalují Recept na buchtu!


Hudební skupina Bek Ofis a zpěvačka Bára Zemanová se svým bandem představují společnou skladbu Recept na buchtu. Následovat bude jarní turné s názvem Buchta tour 2014.

Kapela Bek Ofis se svými skladbami v posledních měsících zaznamenala úspěch v ČR i zahraničí, kdy písně Waterfall a Over My Shoulder nasadilo do svých playlistů více než 40 evropských rozhlasových stanic. Prvním hudebním počinem roku 2014 se kapela vrací zpět ke svému rodnému jazyku s rockovou zpěvačkou Bárou Zemanovou, která má kromě dvou alb a několika ocenění na kontě i úspěšné spolupráce s dalšími českými kapelami. Společně s Bek Ofis právě vydávají skladbu Recept na buchtu. Na spolupráci zdánlivě nespojitelných interpretů přišlo během jednoho z plzeňských koncertů, kde se Bek Ofis s Bárou a její kapelou setkali. „S kluky se známe z koncertů a akcí, takže nápad společného turné přišel tak nějak sám od sebe. S Honzou Nedvědem jsme pak přemýšleli, jak turné ještě vylepšit, a tak vznikl Recept na buchtu. Honza přinesl nápad, společně jsme pak napsali text a písničku zaranžovali.“ prozradila ke spolupráci s Bek Ofis Bára.

            Skladba Recept na buchtu je nadsázkou a návodem na to, jak si upéct tu správnou  holku – buchtu . Ztvárnění videoklipu k této písni se ujal přední český fotograf Jan Svoboda. Ten dodal prostřednictvím retro stylu a nápaditého scénáře videoklipu nečekaný rozměr. Jak už u obou kapel bývá zvykem, ani zde nechybí originální bonus, zde v podobě slavného chlupatého herce Mopse B.

 

Výsledek spolupráce Bek Ofis a Báry Zemanové můžete posoudit sami. Podívejte se na videoklip http://www.youtube.com/watch?v=ovAKKoHo3zw nebo navštivte některý z koncertů v rámci Buchta tour, která startuje 4. 4. v Plzni.

Témata:,