Bek Ofis: Waterfall je protkaný emocemi


Po nedávném zveřejnění několika hudebních novinek představuje původem pražská kapela Bek Ofis také nový videoklip. Písničku Waterfall propojila s tvářemi předních českých blogerek i náhodných kolemjdoucích.

 

Videoklip vznikal téměř dva měsíce, jelikož byla druhá část natáčení kvůli povodním několikrát odložena. Stejně tak jak tomu bylo v dosud nejznámějším klipu kapely k písničce Náhradník, také v tomto případě vsadili Bek Ofis na známé tváře. Vojtu Dyka protentokrát vystřídaly přední české blogerky. Kromě předem domluvených aktérů si však v klipu zahráli i náhodní kolemjdoucí. „Říká se, co obličej, to jiný příběh. A jelikož jsme ve videu chtěli zachytit různé příběhy, potřebovali jsme také různé typy lidí. Když se nám během natáčení někdo z kolemjdoucích hodil do konceptu, jednoduše jsme ho oslovili,“ vysvětluje produkční videoklipu.

Prázdnota, strach, naděje i smích, to vše nabízí klip protkaný emocemi. Jedinečnost příběhů, které vypráví rozdílné tváře, dokreslují záběry z industriálního prostředí holešovického přístavu.

„Námět textu k písničce mě napadl cestou z práce domů, když jsem na zastávce viděl staršího pána komunikovat s malým chlapcem, pravděpodobně vnukem. I když si to ten malý zatím neuvědomuje, má vedle sebe někoho, kdo je pro něj ochotný udělat vše na světě. Skladba Waterfall je právě o takovém vztahu, kdy je jeden druhému oporou bez očekávání, že dostane něco nazpět,“ říká frontman Jan J. Nedvěd a dodává: „Je jedno, jestli jde o přátelství nebo vztah partnerský. Tento princip existuje v obou variantách.“

Poprocková kapela Bek Ofis v čele s Janem J. Nedvědem funguje od roku 2002 a navzdory svým vratkým začátkům v současné době sklízí jeden úspěch za druhým. V roce 2008 skupina zvítězila v Sázava fest battle, následovalo vítězství v soutěži Legendy Nočního proudu rádia Regina 2010. V roce 2012 se kapela Bek Ofis stala vítězem Youtube festu.

POKRAČUJTE ZDE:

Témata:, , ,