Ben Cristovao má nový klip Mimozemšťanka

Hana-Slivova

Benny Cristo, tak se jmenuje druhá deska finalisty první federální SuperStar Bena Cristovaa. Album představuje česky zpívaný singl Mimozemšťanka, k němuž Ben natočil i lehce adrenalinový klip.

Aktuální singl Mimozemšťanka, který představuje druhou desku Bena Cristovaa, nazpíval Ben premiérově česky.

Ben Cristovao – Mimozemšťanka

,,Anglická verze Mimozemšťanky – Alien Girl – vznikla před rokem během nahrávání desky Definitely Different v Torontu, ale záměrně jsme si ji nechali až na druhou desku. Za ten rok, co jsme album  připravovali, jsem pochopil, že bude lepší, abych pro české posluchače připravil českou verzi,“ vysvětluje vznik první české písně v repertoáru Cristovao.
Zároveň ale dodává, že oblíbené angličtiny se vzdát nechce. Na desece Benny Cristo tak zazní několik písniček v češtině a několik v angličtině.

poll

V klipu k Mimozemšťance se kromě návštěvy z jiné planety můžeme těšit i na trochu adrenalinu. Aby Ben kaskadérské kousky, které v klipu předvádí – třeba přeskakování auta nebo salta vzad – zvládl, navštěvoval hodiny parkouru.
,,Úrazů jsem měl pár, ale s tím se musí počítat," usmívá se Ben. "Natáčet klipy ke svým písním ale považuji za jasnou věc. Hlavně mě to děsně baví. Na každém klipu jsem se nějak podílel, tentokrát jsem si napsal scénář," dodává.

Deska Benny Cristo vychází 1. května 2011 a zazní na ní house, dance, elektro a R´n´B. Producentsky se na ní podílel Verse-Atile a také DJ Mike Trafik, který přišel s nápadem, aby Cristovao zpíval česky.

Témata:,