Ben Cristovao v Žebříku zabodoval jako Objev roku


V pátek 4.3. 2011 proběhlo v plzeňském Domě kultury vyhlášení už 19. ročníku ankety Žebřík 2010 Peugeot music awards. Mezi oceněnými se tentokrát neztratil ani talentovaný zpěvák a tanečník Ben Cristovao, který byl už předtím několikrát v hudebních anketách nominován.

 

Po zdolání vrcholku českých i slovenských hitparád  se zpěvák Ben Cristovao dočkal dalšího ocenění. Během pátečního předávání cen ankety Žebřík 2010 si na  pódium plzeňského kulturního domu došel pro sošku výtvarníka Václava Česáka za  stříbrný Objev roku. „Mám  z té ceny obrovskou radost! Není nic lepšího, než když vás nominují a ocenění za něco, na čem usilovně pracujete,“  radoval se Ben. „Je to pro mě motivace na sobě dál pracovat a věnovat se hudbě naplno,“ dodal odhodlaně. 

Veškerý volný čas nyní Ben Cristovao tráví se svým kanadským producentem Verse – Atile ve studiu, kde společně nahrávají v pořadí druhé album,  které by mělo vyjít v květnu.  Mezitím se Benovi fanoušci ještě dočkají dalšího klipu  k albové novince  Aliengirl, který si svou veřejnou premiéru odbude poslední březnový den v jednom známém pražském klubu. 

Témata: