Benefiční koncert pro děti se uskuteční v Martinském mlýně u Trhových Svinů


Benefiční koncert zasazený do rámce dětského dne se uskuteční v Martinském mlýně u Trhových Svinů pod názvem Kdo má rád... Malým divákům se téměř přesně za měsíc 11. června představí známé pohádkové bytosti a také zpěváci, které znají z televize nebo desek. Finanční výtěžek dostane Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice Prachatice.

Benefiční koncert zasazený do rámce dětského dne se uskuteční v Martinském mlýně u Trhových Svinů pod názvem Kdo má rád… Malým divákům se téměř přesně za měsíc 11. června představí známé pohádkové bytosti a také zpěváci, které znají z televize nebo desek. Finanční výtěžek dostane Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice Prachatice.

Celý den v romantickém prostředí Martinského mlýna u Trhových Svinů nedaleko jihočeské metropole se ponese v pohádkovém duchu. Děti uvidí čarodějku, vodníka, hejkala, čerta, Sněhurku i vílu Bludimíru a naživo si poslechnou zpěváky Leonu Machálkovou, Martinu Pártlovou, Sisu Sklovskou, Martina Maxu, Sámera Issu, Jitku Zelenkovou, Heidi Janků nebo Marcelu Březinovou.

Malým divákům se představí také zpěvák a zároveň producent koncertu Martin France, dále Radek Saliee, David Deyl, profesionální věštkyně a čarodějka Jana Skálová a travesti umělkyně Naděžda Krupská. Na účinkující potom čeká noc plná světel díky lucerničkám umístěným okolo mlýnského rybníka. Finanční výtěžek z akce dostane Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice v Prachaticích.