Beyoncé oznámila těhotenství: Zpěvačka čeká dvojčata!

Redakce

U Carterových je veselo! Shawn Carter, známější jako rapper Jay-Z, a jeho manželka Beyoncé oznámili světu, že čekají hned dva nové přírůstky do rodiny. Zpěvačka těhotenstcí prozradila skrze Instagram, na který postla fotografii s rostoucím bříškem.

Kudrnatá kráska Beyoncé ve spodním prádle, obklopená květinami a láskyplně svírající své těhotenské bříško. Tak vypadá fotka, kterou zpěvačka ve středu večer zveřejnila na svém Instagramu.

„Rádi bychom s vámi sdíleli naše štěstí a lásku. Byli jsme hned dvakrát požehnáni. Jsme nesmírně vděční, že se naše rodina rozroste o dva přírůstky, a všem vám děkujeme za přání všeho dobrého. Carterovi,“ napsala k obrázku královna r´n´b.

O tom, že fanoušci jsou z Beyoncéina těhotenství přímo nadšeni, svědčí fakt, že během první půl hodiny po zveřejnění velké noviny o tom tweetovalo přes půl milionu lidí. Nervózní jsou z toho ale ti, kteří si už pořídili (dost mastnou) vstupenku na světoznámý festival Coachella. Právě tam měla hvězda v dubnu vystoupit jako headliner, s obřím pupkem se ale asi na pódiu moc natřásat nebude.

Jay-Z a Beyoncé se vzali v roce 2008 a jedno dítě spolu už mají. Jejich dceři Blue Ivy je 5 let a Beyoncé po své prvorozené pojmenovala i svou módní značku.

Beyoncé ovládla galavečer cen hudební televize MTV

5 sympatických celebrit, které jsou ve skutečnosti na ránu

 

Témata: