Big Funky Night v klubu Jazz Dock


Pražský klub JAZZ DOCK ve spolupráci s hudební skupinou SLY RABBITS představují unikátní projekt „BIG FUNKY NIGHT“.

Minulý týden úspěšně odstartovala série koncertů „BIG FUNKY NIGHT“ – unikátní projekt, který pořádá pražský klub JAZZ DOCK ve spolupráci s hudební skupinou SLY RABBITS pro fanoušky funky a R’n’B. Akce se bude pravidelně opakovat s tím, že jako hosta si Sly Rabbits vždy pozvou zajímavou a stylově příbuznou kapelu z ČR.

První koncert série zahájila plzeňská skupina RUBIANO s charizmatickou zpěvačkou Terezou Hrubanovou, která zároveň předvedla, jak výborně ovládá hru na elektrickou kytaru. Po zhruba hodinovém vystoupení přišla na řadu hlavní hvězda večera, skupina Sly Rabbits společně se zpěvačkou Madalenou Joao.

Madalena je zpěvačka s jihoafrickými kořeny známá především svou účastí v první řadě České superstar. Již v roce 2001 vydala svou debutovou desku 2.0.0.1. a její klip se úspěšně objevil v hitparádě ESO.

Již od první skladby „Back in the City“ bylo jasné, že toto spojení skvěle funguje. Perfektně šlapající funky groove podpořený černošským feelingem Madaleny hned od začátku rozhoupal zaplněný sál Jazz Docku. Publikum se s každou další skladbou dostávalo do varu a večer vyvrcholil dvojitým přídavkem, ve kterém skupina zapojila do své performance všechny přítomné posluchače. V tu chvíli už byl celý klub na nohou a nechal se nadšeně unášet na vlnách funky. Další koncert série „BIG FUNKY NIGHT“ v klubu Jazz Dock se uskuteční v polovině září 2011.

Témata:,