Bizár týdne: Dominika Myslivcová má nového nejlepšího kamaráda

Redakce

Před několika dny se Dominika Myslivcová vyfotila ve volném, křiklavě zeleném tílku Adidas a nechala svoje fanoušky hádat, jak k němu přišla. Jednou z možností bylo, že jde o slavné tričko Jiřího Kájínka, který jí ho osobně věnoval.

A světe div se, přesně tato možnost byla správně! V pátek večer známá česká barbína na Facebooku sdílela fotku právě s nejznámějším kriminálníkem republiky, který se pro změnu oblékl do oblíbené barvy své nové BFF, růžové.

„Pár dní zpět jsem se vyfotila v legendárním zeleném tílku a nechala vás hádat, kde jsem ho vzala. No už nebudu napínat, samozřejmě, že správná odpověď je B, tudíž dárek od JK, takže si opravdu nehoním tričko, jak zmínil jeden nejmenovaný bulvár, ani to není fake, prostě je pravé a nefalšované,“ napsala Dominika k obrázku.

„Vím, že to tílečko by mnozí z vás chtěli mít doma, tak jsem se rozhodla, že ho vydražím a výtěžek věnuji dětskému onkologickému centru, takže kdo má zájem ho vlastnit, nebo prostě jen udělat dobrý skutek, pište své nabídky do vzkazů,“ připojila navíc šlechetnou nabídku. A jako by toho bizáru nebylo málo, dodala ještě: „Aby Jirka za svým natělníčkem nesmutnil, koupila jsem mu toto růžové a musíte uznat, že mu sluší jako hrom!“

Myslíte, že si navzájem dělají pedikúru?

Bizár video: Soutěž v mytí nádobí v roce 1931

Dominika Myslivcová má nový klip. A je to zase zlo…