Black Eyed Peas: Starým songům přidáváme bláznivý beat

Hana-Slivova

Americké hvězdy letošního jara Black Eyed Peas vydají přesně za měsíc novou desku. Pojmenovali ji The Beginning neboli Začátek. Že se vrací ke kořenům, ukazují i v prvním singlu The Time (The Dirty Bit). Ten totiž vychází ze 23 let starého hitu (I´ve Had) The Time Of My Life z filmu Hříšný tanec.

pollZatímco loňské album The E.N.D., na kterém jsou i hitovky Meet Me Halfway nebo I Gotta Feeling, bylo zkratkou slov The Energy Never Dies (Energie nikdy neumírá), tentokrát se Black Eyed Peas vrací na začátek. Tedy alespoň obrazně. "Název The Beginning je symbolikou pro příjem nových technologií. Zároveň je tahle deska o odvaze experimentovat, vzít staré songy, které máme rádi, a přidat jim nový, bláznivý beat," říká o desce will.i.am.

Fergie: Takhle si to chceme pamatovat
Odvahu experimentovat skupina předvádí na pilotním singlu The Time (The Dirty Bit). Jeho základ tvoří samply hitovky (I´ve Had) The Time Of My Life z Hříšného tance, v němž si životní roli zahrál Patrick Swayze. "Tahle písnička je oslavou úžasné doby v našich životech. V rámci turné jsme projeli celý svět, vystupovali jsme na stadionech plných lidí. Po koncertě jsme vždycky šli vždycky do klubu a setkávali se s fanoušky. Tyhle okamžiky si chceme uchovat," komentuje písničku zpěvačka Fergie.
Nová deska The Beginning vyjde 29. listopadu 2011.

Klip k songu The Time (The Dirty Bit) od Black Eyed Peas (2010)

Oficiální klip k písničce (I´ve Had) The Time Of My Life (1987)

Témata:,