Bomba Estéreo, kolumbijský hit americké MTV. Už ho znáte?

matoush

Dnešní Šrumec v showbizu zaujala kolumbijská kapela Bomba Estéreo, která na stanici MTV získala titul The Best New Band, tedy nejlepší nová skupina. Parta, která kombinuje latinskoamerické rytmy s elektro prvky, tak kromě značné popularity získala i nahrávací smlouvu a MTV jí zorganizuje koncertní šňůru ve Spojených státech. No tedy.

Obzvlášť díky hlasům fanoušků z Kolumbie, Venezuely a Dominikánské republiky vyhrála letošní žebříček The 25 Best New Bands In The World kolumbijská skupina Bomba Estéreo. „Stereo bomba“ vznikla v roce 2001. Od té doby nahrála už tři alba, kterými způsobila revoluci v kolumbijské pop music. „Bomba stereo je ta nejlepší událost, kterou hudba v Kolumbii zažila za poslední roky,“ říká Fernando v diskuzi na stránkách soutěže.

Jak se Bomba Estéreo k americké slávě dostala? MTV každoročně pořádá anketu, ve které mohou diváci vybrat ze dvaceti pěti hudebních uskupení jedno, která získá exkluzivní nahrávací smlouvu. Možnost prosadit se na mezinárodním poli tak polldostávají i lokální hudebníci. Do letošních 25 nejlepších nových kapel se probojovaly skupiny ze čtrnácti zemí světa, mimo jiné z Francie, Švédska, Číny, Japonska nebo Panamy.
Tak co, je to podle vás bomba? Nebo máte nějaký jiný tip na nejlepší novou kapelu? Výsledky soutěže dopadly takhle:1.Bomba Estéreo (Kolumbie), 2.Chip Tha Riper (USA), 3. Far East Movement (USA), 4. Loomis & The Lust, 5. Bang Bang Eche (Nový Zéland)

Paris Hilton je ve vězení kvůli drogám, potřetí během dvou měsíců
Ale zpátky ke starým známým. Dědička hotelového impéria Paris Hilton pokračuje ve šňůře drogových výstřelků.
Poté, co byla uvězněna nejprve v JAR a poté ve Francii, se nechala sebrat v Las Vegas. Odlišností by se však našlo víc. V předchozích dvou případech byla zatčena, když přenášela přes hranici marihuanu, nyní jela v kokainu. Tentokrát má průšvih i z toho, že pod vlivem drog byl i její řidič.
Tak si někdy říkáme, jestli není lepší být chudý a sedět doma, bez marihuany a bez kokainu, než nevědět, co s penězi, lítat po světě a neustále si někde dělat ostudu.