Břečťan, Průzkumník, Jablko. Vyberte nejbláznivější jméno dětí celebrit

matoush

Popová megastar Beyoncé porodila před necelým týdnem dceru Blue Ivy. To v překladu znamená “Modrý Břečťan”. Beyoncé se tak zařadila na dlouhý seznam celebrit, které potomky pojmenovaly tak nějak jinak. Podívejte se na další hvězdy, které při výběru jména popustily uzdu fantazii. Jaké jméno vás zaujalo nejvíce?

Blue Ivy (Modrý Břečťan)

Ano, tento Šrumec je věnován dcerušce zpěvačky Beyoncé Blue Ivy. Jsme rádi, že jsou obě holky zdravé, přejeme jim štěstí, zdraví, spokojenost. O holčičce zatím nemůžeme napsat žádnou perličku, tak aspoň připomeňme, že pro ni tatínek Jay-Z už stihl napsat píseň Glory feat. B.I.C..

Jay-Z napsal písničku pro dceru, kterou má s Beyoncé

Diva Thin Muffin (Diva Štíhlý Muffin)

Ne, jméno Diva Thin Muffin jsme si nevymysleli. Tato ženština je úspěšná americká umělkyně a podnikatelka a příjmení Zappa napovídá, že jméno nevymyslel nikdo jiný než legendární skladatel a hudebník Frank Zappa. Tento muž měl obecně talent pojmenovávat své děti. Štíhlý Muffin je majstrštych, který asi nelze překonat, Moon Unit (Měšíční Jednotka) nebo Dweezil ale jaké stojí za řeč.

poll

Blue Angel (Modrý Anděl)

I jedna čtvrtina polobohů U2, kytarista The Edge, se při pojmenovávání potomků docela rozjela. Edge dal své dceři jméno Blue Angel. Vzhledem k tomu, že další dcerky nesou poměrně fádní jména Holly a Arun, mu to ale lze odpustit.

Pilot Inspektor

Velmi podivné jméno vybral pro své dítě i herec Jason Lee. Syna pojmenoval Pilot Inspektor podle písně od skupiny Grandaddy, kde se zpívá: “Je jednoduchý, je hloupý, je to pilot.” Do syna vkládal zjevně velké naděje.

http://www.youtube.com/watch?v=OYcXBK5NbX0

 

Apple (Jablko)

Proč někdo svou dceru pojmenuje Anděl ani Muffin, tomu moc nerozumíme. Naopak důvod, proč se dcera Chrise Martina z Coldplay a herečky Gwyneth Paltrow jmenuje Apple, známe. Není to proto, že by dceřin rodný list prodali jako reklamní plochu výrobci počítačů, ani kvůli ovoci. Vymyslel to údajně dědeček. “Znělo to tak sladce a roztomile, že jsme nic lepšího nevymysleli,” řekl Martin.

A na to, dámy a pánové, nemá odpověď ani Šrumec.

Témata: