Britney Spears: svatba, dvě děti, rozvod, psychický kolaps, alkohol…


Začínala v pořadu The New Mickey Mouse Club, jako teenager vydala desku Baby One More Time, stala se miláčkem, ale i trnem v oku prudérních Američanů. Britney Spears se totiž v roce 2004 zamilovala do Kevina Federlina a po třech měsících se vzali. Problém byl v tom, že Federline čekal s těhotnou přítelkyní potomka! A průšvih byl na světě. A nebyl poslední...

Britney Spears dlouhá léta nevinně randila s Justinem Timberlakem, tehdy členem boybandu ´N Sync, dnes úspěšným sólistou. Když se rozešli, truchlil pomalu celý svět. Na popularitě Britney to ale nezanechalo šrámy. Pořád se dobře prodávala, natáčela desky i úspěšné videoklipy k singlům, jezdila na vyprodaná turné. Než se mezi její tanečníky dostal pohledný rapper Kevin Federline. Britney se do něj zamilovala a průšvih na sebe nenechal čekat.

Po rozvodu nastaly psychické potíže, slovo dostal alkohol
Federlina si vzala v roce 2004 po tříměsíční známosti. Jenže Federline měl v té době těhotnou přítelkyni, zpěvačku Shar Jackson, která čekala jeho druhé dítě. Rok po svatbě porodila Federlinovi další dítě Britney – syna Seana Prestona. Aby příliš nezahálela, vydala v mateřské pauze bestofku Greatest Hits: My prerogative a remixové album B In The Mix: The Remixes. Když byl Seanovi rok, dostal bratříčka Jaydena Jamese.

Britney a Kevin ve šťastných časech

Dva měsíce poté požádala Britney o rozvod. Někteří lidé z jejich okolí tvrdili, že Federlinovi šlo především o finance. Ona se dokonce vyjádřila, že ji chtěl připravit o peníze. Rozvodové tahanice o děti a majetek se na Britney podepsaly psychickými problémy. Neustále vycházely nelichotivé obrázky utrápené, neupravené a mnohdy opilé zpěvačky. Popová princezna byla psychicky na dně. Fotografie Britney s vlastnoručně vyholenou hlavu zná celý svět.

Podívejte se na Britney ve videoklipu Womanizer

http://www.youtube.com/watch?v=BXbzJfDBNM4

Velkolepý návrat s glancem světové hvězdy
Po léčení ze závislosti na alkoholu se Britney vrátila s albem Blackout. Odpočatá, se spokojeným úsměvem ve tváři. Blackout sklidil pozitivní kritiky, singl Gimme More obsazoval přední příčky hitparád.

Podívejte se na videoklip k singlu Gimme More z desky Blackout

Definitivní návrat potvrdilo zatím poslední album Circus. Britney v klipech i na pódiích září jako za starých časů. I když si k dokonalému vzhledu stále musí pomáhat parukami, nic to nemění na faktu, že je zpátky v plné síle. Loni na podzim se však začalo spekulovat, že se bývalí manželé k sobě chtějí vrátit. Nikdy se prý nepřestali milovat…

Podívejte se na videoklip k singlu Circus ze stejnojmenné desky

Témata:,