Budková, Gemrotová, Nosková. Kdo si jako první sáhl na jejich nová ňadra?

Redakce

To, že mají některé naše VIP chirurgicky vylepšené poprsí, víme všichni. Některé celebrity to urputně tají, i když je to do očí bijící, ale některé se naopak svým novým hrudníkem chlubí, i přesto, že změna není na první pohled úplně znát a je spíše decentní a vypadá přirozeně. Mezi celebrity, které si nechaly svůj hrudník vylepšit a nestydí se za to, patří například Tereza Budková, Michaela Gemrotová a Michaela Nosková.

Budková a Gemrotová si nechaly prsa vylepšit minulý rok, Nosková už dokonce předminulý. Jak se jim s novým poprsím žije, co se změnilo, čím si musely projít a hlavně – šly by do toho znovu?

Gemrotová má jasno, neměnila by ani omylem a svého rozhodnutí rozhodně nelituje! „Nová prsa mám 5 měsíců. Pocity jsou skvělé, zvykat jsem si ani nemusela. Od prvního dne pro mě byla absolutně přirozená, jako by ke mně patřila celý život. Chtěla jsem to tak dlouho, že jsem věděla, co chci, a rozhodně bych to nechtěla měnit a vracet zpátky,“ komentovala své velké životní rozhodnutí.

O prsa Gemrotové a Noskové se postaral zástupce vedoucího lékaře kliniky plastické chirurgie MUDr. Libor Kment. „Je mi obrovskou ctí plnit sny ženám, které se mi svěří do péče a plně mi v mé práci důvěřují. Nikdy neberu ohledy na to, jestli se jedná o celebritu, nebo jakoukoliv jinou pacientku. Vždy dělám vše pro to, stejně jako ostatní kolegové na naší klinice, abych odvedl maximálně profesionální práci,“ nechal se slyšet.

Prsa Budkové si vzal do parády MUDr. Karel Urban a i on se postaral, aby Tereza svého rozhodnutí nikdy nelitovala. „Moje rodina a přátelé měli velice kladné reakce. Nejpříjemnější reakcí byla asi reakce mojí mamky, která když má nová prsa poprvé viděla, řekla, že jsou krásná a že si je nechá taky udělat,“ prozradila plány své maminky Tereza.

Je tedy vidět, že rady, operace, následná kontrola a pooperační péče MUDr. Urbana padla na úrodnou půdu a brzy se možná novým mladistvým hrudníkem bude pyšnit i Terezy maminka. „Pro maximálně přirozeně vypadající plastiku prsou je hlavně potřeba zvolit vhodné implantáty. U Terezy jsme vybrali cirkulární implantát Mentor o velikosti 225 ml, což znamenalo zvětšení o 1,5 čísla,“ komentoval volbu výplně MUDr. Urban.

A z čeho je Tereza nejvíce nadšená? Rozhodně v možnosti volit úplně jiné druhy oblečení a možnosti více se odvázat: „Velmi příjemnou změnou je spodní prádlo! Už konečně žádné push-upky! A celkově udělám v oblečení změny, protože si teď můžu dovolit i jiné střihy, jako například holá záda,“ radostně plánovala Tereza. Zatím si totiž moc změn vyzkoušet nemohla, protože má nová prsa teprve pár týdnů a musela nosit elastickou podprsenku.

To Gemrotová má prsa už skoro o půl roku déle. Zpětně přiznala, že to v začátcích není úplně růžové, ale ani tak by neměnila. „Celkově bych do toho šla znovu, ale ano, samozřejmě jsem měla nějaké bolesti. To musí být jasné každému, že to ze začátku nebude úplně příjemné. Ale při narkóze se mi zdály krásné sny, a když jsem se probudila, tak se splnily. Pan doktor Kment má prostě ruce ze zlata,“ chválila zpětně práci MUDr. Libora Kmenta, který z ní svou prací udělal mnohem sebevědomější a spokojenější ženu.

Nejdéle má ale prsa Nosková, která si už ani nepamatuje, jak vlastně původně její ňadra vypadala. „Nedokážu posoudit, jak se mi změnil život. Jen vím, že se mi teď chodí mnohem lépe v plavkách a nosím více výstřihů. Negativní reakce jsem za celou dobu nezaznamenala a jsem přesvědčená, že je to díky skvělé práci doktora Kmenta,“ nadšeně hodnotila svůj život s novými přednostmi.

10 rozdílů mezi muži a ženami: Muži mají větší… mozek

16 způsobů, jak si v roce 2016 víc užít sex: Milovat se jen kvůli finále je jako vědět, jak dopadne film o Titaniku (blbě)