Budou Vánoce. Kdy jindy by měla vyjít sbírka singlů Britney Spears?


Po nedávném úspěšném comebacku si Britney Spears může dovolit ohlédnout se za kariérou s kolekcí svých hitů. Velkou část cédéčka tvoří singly ze dvou posledních (a povedených) alb: Blackout a Circus. A načasování desky? Optimální. Budou Vánoce a s nimi i čas utrácení za všechny možné bestofky, reedice, speciální edice a výběry toho, co stačí od popových zpěvulí typu Britney Spears znát.

Výběrovka Britney SpearsI přesto, že má popová princezna Britney Spears na svém kontě jednu bestofku a album remixů, rozhodla se deset let své kariéry oslavit způsobem hodným velkých hvězd. Do reprezentativní sestavy, která vytváří průřez její tvorbou, se vešly úspěšné kousky ze všech jejích šesti alb.

Od Baby One More Time po Radar
Pamatujete si ještě na sedmnáctiletou školačku se dvěma copy? Laškovně pomrkávala a poskakovala ve školní uniformě do rytmu debutového hitu Baby One More Time.
Tenhle hit, který který rozdělil Ameriku na nadšené fanoušky a odpůrce, samozřejmě nemůže na desce chybět v původní podobě. Některé hity se  totiž na výběrovku dostaly přesně v takové podobě, jak byly napsány, jiným pak remixéři ušili nový kabát.
Mezi vylepšené kousky patří singly Boys z desky Britney a (You Drive Me) Crazy z první desky Baby One More Time. Obou jmenovaných se ale remix radikálně nedotkl, v Crazy je znát hlavně až  v závěrečné, natahované pasáži. Boys pak "jen" obohatil rap a zpěv Pharella Williamse, který je slyšet mnohem více než v původní verzi. Kromě něho a Britney v kolekci uslyšíte i Madonnu, ta si s Britney střihla duet Me Against the Music, který původně zazněl už na čtvrté desce In the Zone.
Fanouškovská edice výběrovky Britney SpearsNejvětší prostor ovšem na výběrovce dostala zatím poslední deska Circus. Oproti ostatním cédéčkům, které přispěly dvěma nebo třemi hity, uslyšíte z cirkusáckého alba rovnou čtyři kusy. Žádné překvapení se ale nekoná, jsou to samozřejmě všechny singly Circus, Womanizer, If You Seek Amy a Radar.

Je vám málo standardní verze? Pořiďte si Ultimate Fan Box Set
Do výběru se vešlo všechno důležité, nechybí žádný podstatný hit. Komu by ale nad stávající výběr nevyhovoval, má možnost zakoupit Ultimate Fan Box Set, tedy krabičku, která obsahuje 30 cédéček. Na každém najdete po jednom singlu, dohromady všech 29 kusů, které Britney vydala. Za ty peníze – set stojí okolo tří tisíc korun – vám Britney nabídne alespoň novinku navíc. O singlu 3, jehož minimalistickou taneční verzi kritika i posluchači chválí, jsme už na Kouli psali.

Podívejte se na školní klip Baby One More Time

http://www.youtube.com/watch?v=-ohYJUu0ujc

Britney Spears – The Singles Collection
Celkový čas: 56:00
Vydavatelství: Sony Music
Tracklist: 3 (nová píseň), Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy (The Stop Remix), Born To Make You Happy, Oops! I Did It Again, Stronger, I’m a Slave 4 U, Boys (The Co-Ed Remix) feat. Pharell Williams, Me Against The Music feat Madonna, Toxic, Everytime, Gimme More, Piece Of Me, Womanizer, Circus, If You Seek Amy, Radar, I’m Not a Girl, Not Yet a Woman

Co z čeho:
Singly z Baby One More Time: Baby One More Time, Crazy, Born to Make You Happy
Singly z Oops! I Did It Again: Oops! Did It Again, Stronger
Singly z Britney: I‘m a Slave 4 U, I‘m Not a Girl Not Yet a Woman, Boys
Singly z In the Zone: Me Against the Music, Toxic, Everytime
Singly z Blackout: Gimme More, Piece of Me
Sigly z Circus: Womanizer, Circus, If U Seek Amy, Radar
Témata: