Bývalá vokalistka Karla Gotta zazpívala v Talentmanii

Lubos-Prochazka

Show Talentmanie a Česko Slovensko má talent mají za sebou další dějství. Nova odvysílala sestřih hned ze tří castingů, Prima měla taky na programu poslední výběr toho nejlepšího i nejhoršího z castingů. Za týden pak obě soutěže postoupí dál - Talentmania do "Soudného dne" a ČS má talent do "Velkého třesku". A kdo zajímavý v posledních castingových dílech vystoupil?

V Talentmanii např. zazpívala bývalá vokalistka Karla Gotta z přelomu 80. a 90. let Pavla Forest (48). Mistr ji měl velmi rád, dokonce s Pavlou natočil několik duetů, ona ale nakonec z jeho kapely KGB odešla. "Momentálně učím doma zpěv, zaměřila jsem se hlavně na rockery. A taky projektuji na zakázku rodinné domky," prohlásila o sobě nedávno Forest, která vystudovala dvě konzervatoře a architekturu. S manželem Milanem Steigerwaldem na sebe v posledních letech upozornili rockoperou Antigona, kterou napsali. A právě píseň z tohoto projektu Pavla v Talentmanii zazpívala. Porotce Pavol Habera Pavlu z 80. let zná a tak si ji netroufl po večerním kvalitním výkonu hodnotit.

Podívejte se na vystoupení Pavly Forest

http://www.youtube.com/watch?v=iDLsPrjyRt0

Hiphoper s malýma nohama
Martin Nespešný foto: www.cas.skNa Nově také vystoupil hiphoper Martin Nespi Nespešný (21), který je odmalička postižený. Pořádně mu nenarostly a nezesílily nohy. Ze svého handicapu ale vytěžil maximum a momentálně patří mezi nejlepší tanečníky stylu breakdance. Na Primě byla v Česko Slovensko má talent hlavní pěveckou hvězdou večera Julia Maria Sakar (14). Dívka, která se narodila českým rodičům ve Švýcarsku, kde mimochodem v Bernu předskakovala na charitativním koncertu zpěvačce Shakiře. Loni se dokonce Julia zúčastnila soutěže Supertalent v Německu, kde se dostala do semifinále.

Témata: