Cameron Diaz: Marihuanu mi prodal Snoop Dogg

matoush

Vítejte u pondělního Šrumce v showbizu, pravidelné dávky informací ze světa popmusic. Americká herečka a modelka Cameron Diaz se v televizním interview přiznala, že na střední škole kouřila marihuanu. Nebylo by na tom nic překvapivého, pokud by netvrdila, že jí drogu prodal známý rapper Snoop Dogg.

Učitelka, která kouří marihuanu. Takovouto roli získala půvabná herečka Cameron Diaz ve filmu Bad Teacher, který má do českých kin přijít na podzim 2011. Jak sama uvedla v show Lopez Tonight na televizi TBS, není to poprvé, kdy přišla s touto drogou do styku. Již na střední škole jí trochu marihuany totiž prodal dnes slavný rapper Snoop Dogg.

"Chodil na stejnou školu, ale o rok výš než já,” vzpomíná Cameron. “Vysoký, hubený a měl ve vlasech spoustu copánků. A vím naprosto jistě, že mi jednou prodal marihuanu.”  A protože s moderátorem předtím dlouze debatovali na téma ekologie, dodala: “Vidíte, zelený já měla vždy ráda.”

Cameron Diaz vzpomíná na marihuanu od Snoop Dogga

Ačkoli jsou drogy vážná věc a my oceňujeme, jak se herečka zajímá o budoucnost naší planety, představa, jak copatý obr Snoop Dogg  prodává vyděšené blondýnce jointa, nás docela baví.

Je syn Johna Travolty nejmladším kopilotem všech dob?
Benjamin Travolta
je starý pouhopouhé dva měsíce, ale taťka John ho už vzal s sebou do pilotní kabiny. Magazín People proto žertuje a označuje malého Bena jako nejmladšího kopilota všech dob.  
Je to příznačné, protože sám zpěvák letěl k porodu svého syna tryskáčem.

Madonna a Prince se usmířili – po pětadvaceti letech
Na závěr pro vás máme dobrou zprávu. Zdá se totiž, že skončila jedna z nejdéle trvajících roztržek v dějinách popu. Madonna a Prince spolu v roce 1985 chvíli chodili, rozešli se a od té doby si nemohli přijít na jméno.

Podle časopisu Rolling Stone však nyní, zdá se, sporům odzvonilo. Madonna vystoupila na Princově koncertě v Madison Square Garden – a sklidila nebývalé ovace. Tak, děti, a jestli neumřeli, žijí dodnes.

Madonna a Princ kdysi nazpívali společný Love Song

Témata:,