Česko Slovensko má talent – internetu vévodí Ressler


Talentové soutěže rozpoutaly souboj nejen mezi televizními stanicemi navzájem, ale hlavně mezi jednotliivými soutěžícími. Máme vítěze soutěže Česko Slovensko má talent?

Talentové soutěže rozpoutaly nelítostný boj jednak mezi samotnými soutežícími, ale také mezi televizními stanicemi navzájem. O sledovanost diváků a palce na dálkových ovladačích se perou Prima s originální verzí pořadu Česko Slovensko má talent (Česko Slovensko má talent je obchodní značkou FremantleMedia) a tv Nova se svojí Talentmanií. (Britská verze soutěže Česko Slovensko má talent, kterou vysílala televizní stanice ITV pod názvem Britain's Got Talent, "vytvořila" jednu z nejdiskutovanějších postav talentových soutěží všech dob – není jí nikdo jiný, než nepolíbená sedmačtyřicetiletá kostelní pomocnice, Skotka Susan Boyle.)

Kdo vzejde jako vítěz z české verze soutěže Česko Slovensko má talent je nyní ve hvězdách. Nicméně jedno je jisté – dobře našlápnuto má teprve třináctiletý mladíček Jakub Ressler, který se stal během prvních patnácti vteřin svého vystoupení miláčkem nejen poroty, ale také publika. Na internetu video s jeho vystoupením shlédlo během uplynulého týdne již více jak 150 tisíc lidí a "olajkovalo" přes 1200 uživatelů sociální sítě Facebook. Nenechte si ani vy ujít "Billy Elliota"…

http://www.youtube.com/watch?v=maVRk1dt_3Y