Chcete mít tělo jako Jessica Alba? Poradíme vám, jak na to

Redakce

Maminka dvou dětí, herečka a také úspěšná podnikatelka se pyšní nádhernou vypracovanou postavou, kterou by jí mohla závidět nejedna dvacítka. Tělo ale nemá zadarmo! Pěkně na něm maká. Pokud chcete mít figuru jako Jessica Alba, podívejte se, co pro to můžete udělat.

  1. Jóga – Jessica jógu cvičí dvakrát až třikrát v týdnu a nejčastěji se jedná o Hot Jógu. Její trenér Cornelie Jones říká: “MilujeYoga Sculpt, protože jí to dává to nejlepší z obou světů – tvrdá fyzicky náročná cvičení a klidnou tradiční jógu.“
  2. Soul Cycle – Jessica je známá jako fanoušek ranních tréninků. Dokonce začíná i v šest hodin ráno a dá si rovnou dva teréninky za sebou. No, není to šílené?
  3. Turistika – Herečka bydlí v Los Angeles, kde vyráží na časté výlety, které miluje. Je tu spoustu hor, které stojí za shlédnutí.
  4. Pracovní cesty – I když je herečka na cestách, nezapomíná na své tělo a dává mu co proto, i když zrovna nemusí. Není tedy divu, že má tělo, jaké má!
  5. Dovolené – Nedá si pokoj ani tehdy, když vyrazí na dovolenou. Věnuje se zde nejen odpočinku, ale také třeba plavání.
  6. Spinning – Ano i na ten herečka chodí, a to do speciálního domu.
  7. Krav Maga – I Jessica se rozhodla navštívit hodinu izraelské sebeobrany, ale jen z toho důvodu – že ji to baví a skvěle se u toho odreaguje. Navíc se při tom skvěle hubne.

Fitness mýty aneb nevěřte všemu

Galerie: Jak holky šmelí na internetu – stačí se jinak postavit a fitness figura je na světě