Chcete si vyrazit s rodinou za zábavou? Tak se inspirujte těmito parky!

Redakce

Konec školy se blíží a není lepší způsob, jak si užít volno a zábavu, než v zábavním parku. Tyto parky mají něco pro každého člena rodiny.

  1. LEGOLAND, Carlsbad, Californie – Legoland je rozdělen do osmi sekcí a to: The Beginning, Dino Island, Explore Village, Fun Town, Knight’s Kingdom, Miniland USA, Imagination Zone a Pirate Shores. Park je opravdu úžasný. Jediným problémem tu mohou být dlouhé fronty.
  1. CEDAR POINT, Sandusky, Ohio – Tento zábavní park, který se nachází v Sandusky v Ohiu, je rájem pro adrenalinové závisláky. Najdete zde šedesát devět atrakcí a jde o nejrozsáhlejší zábavní park na světě. Drží také rekord coby park s největším počtem horských drah, kterých má sedmnáct. Dokonce jsou čtyři z nich větší něž padesát metrů.
  1. SESAME PLACE, Langhorne, Pennsylvania – Zatímco je většina zábavních parků je zaměřena na všechny věkové skupiny, tento park je zaměřen výhradně na děti. Najdete zde celou řadu zajímavých atrakcí, které děti doslova nadchnou.
  1. KNOEBELS AMUSEMENT RESORT, Elysburg, Pennsylvania – Knoebels má již dlouholetou historii. Najdete zde dvě dřevěné horské dráhy, obrovský kolotoč, strašidelný dům a další skvělé atrakce.

Sem jeďte: 5 top zábavních parků

Dala výpověď a plachtí se svou kočkou