Chcete vědět, jaká bude vaše svatba? Dozvíte se to na základě svého znamení zvěrokruhu

Redakce

Svatba bude pro mnohé z vás přelomový životní okamžik. Zajímá vás, jak prožijete takovou chvíli? Vaše znamení zvěrokruhu vám to napoví.

  • Beran (21. 3. – 20. 4). Je Westminsterské opatství k pronájmu? Tohle bude vaše první otázka týkající se svatby. Chcete se užít den D ve stylu krále a královny. Musíte mít vše velkolepé, jinak se raději brát nebudete. Na svatbě budete mít celý regiment lidí. Všichni vás budou opěvovat, jak jste krásní a přát vám štěstí. Šaty a make up budete mít dokonalý. To platí obzvláště pro dámy. Všude budete mít květiny a doslova královskou výzdobu.
  • Býk (21. 4. – 21. 5). Budete mít tradiční svatbu v kostele. Pozvete si jen několik nejbližších, kteří vás mají upřímně rádi. Nepotřebujete velkolepou svatbu. Potrpíte si však na tradice. Za celý večer se rozhodně nudit nebudete, protože nevynecháte žádnou zvyklost.
  • Blíženci (22. 5. – 21. 6.). Pronajmete si někde tmavou místnost v podkroví. Hned po obřadu do ní skočíte. Nažhavíte světelné reflektory, najmete nejlepšího DJ v okolí a půjdete na to. Bude pro vás důležité, aby se všichni dobře bavili a hlavně pařili.
  • Rak (22. 6. – 22. 7.). Svatbu považujete za něco intimního. Z tohoto důvodu si na ni pozvete jen dva svědky. Po obřadu si sami najdete romantické místečko v soukromí a společně si ho užijete. Velkou výhodou je, že za svatbu neutratíte skoro nic.
  • Lev (23. 7. – 22. 8). Lev nepohrdá exhibicionismem. Z tohoto důvodu bude mít svatbu ve velkém stylu. Pozve si osobnosti, které mají různé dovednosti a mohou je svatebčanům předvádět. Kouzelníci, tanečnice nebo zpěváci na jeho svatbě nesmí chybět. Hlavně, aby se hosté dobře bavili.
  • Panna (23. 8. – 22. 9.). Budete mít romantickou svatbu v přírodě. Nejlépe na jaře, kdy vše rozkvétá. Obřad i párty se budou konat venku na čerstvém vzduchu. Nevěsta bude mít jednoduché a skvěle padnoucí sněhově bílé šaty. S tímto zážitkem se budete chtít podělit s celým světem a tak si pozvete profesionální fotografa. Ten vám udělá snímky, se kterými se hned pochlubíte na všech sociálních sítích.
  • Váhy (23. 9. – 23. 10.). Máte rádi historii. Z tohoto důvodu si pronajmete na svatbu takové prostory, ze kterých budou dějiny dýchat. Nejlépe nějaký lovecký zámeček. Navíc jste romantici každým coulem, takže svatební výzdoba bude pastva pro oči.
  • Štír (24. 10. – 22. 11.). Vám svatební posedlost rozhodně nehrozí. Nepotřebujete kolem sebe mít dav lidí, krásné prostory a dokonalé jídlo. Nechápete, co na svatbě všichni vidí. Pokud se někdy vůbec se svým protějškem vezmete, budete rádi, že přežijete rychlý obřad na radnici.
  • Střelec (23. 11. – 21. 12.). Rozhodně milujete přírodu a cítíte se v ní jako ryba ve vodě. Obřad budete mít u ohně a vaše párty bude formou táboráku. Nebude chybět ani kytara či buřty opékané nad ohněm. Po příjemném večeru si všichni zalezete do spacáků.
  • Kozoroh (22. 12. – 20. 1.). Když svatbu, tak jedině ve městě. Nejlépe v bohatém centru, kde nenajdete chudý kout. Milujete pohled na město plné moderních budov. Svatbu budete mít na nějakém luxusním domě s bazénem a hlavně uprostřed města.
  • Vodnář (21. 1. – 20. 2.). Vzhledem k vašemu bohémskému životu se svatba zdá být pro vás směšnou událostí. Vyzvete svého kamaráda, rockového hudebníka, aby vám zahrál svatební pochod. Pozvete si autora romantické knížky, aby z ní četl. Ze svatby si uděláte legrační záležitost.
  • Ryby (21. 2. – 20. 3.). Vaše svatba bude celá uplakaná. Budete slzet štěstím vy, váš protějšek i zbylí hosté. Tento jedinečný moment se odehraje za svitu měsíce. Obřad bude venku na louce a uvnitř vašeho domu rozjedete párty.

Nevěsta v černém? Tak to chce odvahu!

Dokonalé spojení zamilovaných aneb propojte se pomocí snubních prstýnků

Témata: