Chcete vyrazit za muzikou do jižní Evropy? Zkuste to s Becherovkou Lemond


Zajet si na víkend do některé z evropských metropolí už dneska není  problém.  Nízkonákladových společností, které nabízejí letenky doslova za pár stovek, je hned několik, i ubytování se dá sehnat za slušné ceny. Proč ale nevyužít soutěže, kterou pro návštěvníky klubů a restaurací připravila Becherovka Lemond? 

Becherovka LemondBarcelona, Řím, Istanbul. Letenky, ubytování a vstup do jednoho z tamních vyhlášených hudebních klubů. To všechno je ve hře v soutěži Becherovky Lemond Vyraž do klubů v jižní Evropě, která probíhá od 1. září do 7. října v sedmi stovkách barů, klubů a restaurací v celé republice.

O co jde?
Není to těžké, o to méně, když do baru vyrazíte s partou. Kdo si objedná 4 panáky Lemondu, získá 5. panáka zadarmo – a k tomu ještě speciální pásku na ruku, kterou je dobré si do rána ohlídat. Je na ní totiž soutěžní kód neboli potenciální vstupenka do klubu v Barceloně, Římě či Istanbulu.  

Jak proměnit kód v cestu za muzikou?
1.
Zaregistrujte se na stránkách Becherovky Lemond
2.
Kód vepište do dané kolonky
3. Zahrajte si speciální „taneční“ losovací hru o hlavní cenu. Cílem hry je zastavit na počítači barevné pásky v pozici, kdy se na obrazovce objeví všechny ve stejné, předem určené barevné kombinaci. Na to máte pět pokusů. Komu se to povede, vyhraje cestu do jedné z destinací.

Vyhrát může ale i ten, kdo rád brouzdá po Facebooku a jiných sociálních sítích. Může se totiž stát, že při „taneční“ losovací hře vylosujete barevnou kombinaci, která připadá někomu jinému. A pokud dotyčného člověka přes internet najdete, můžete vyrazit s ním. Vždyť nikdy nevíš, koho potkáš, jak zní myšlenka celé akce.

– Cestu do cizích krajů vyhraje celkem 30 účastníků soutěže
– Výlety se uskuteční v druhé polovině října
–  Do akce se zapojuje 700 restaurací, barů a klubů po celé republice. Jejich seznam najdete tady.  
–  Na Kouli.cz se pro vás na ty zahraniční kluby, kam se v případě výhry půjdete pobavit, podíváme už teď. Příští týden se seznámíte s těmi barcelonskými (La Terrrazza a Sala Razzmatazz,) za 14 dní s římskými (Distillerie Clandestine a Akab) a za tři týdny s kluby istanbulskými (Crystal, Babylon).

Témata: