Chci víc holek na sex, říká John Mayer

matoush

Hudební skladatel, zpěvák a držitel Grammy John Mayer chodil s mnoha hollywoodskými kráskami. Sám to ale vidí jinak: „Měl bych se vyspat s víc holkama." Tento výrok naši rubriku Šrumec v showbizu zaujal. Jak to Mayer myslel?

Známý svůdník John Mayer zakončil své víkendové interview v deníku New York Times přiznáním, že by si rád do ložnice přivedl postupně více žen. Pravděpodobně ale nečekal, co bude následovat. Vysvětlení chtělo dostat spoustu novinářů – a Mayer tedy musel vysvětlovat, jak se na trvalý vztah necítí. „Je to šílené, je mi 32 a chodit s jedinou ženou mě děsí,“ řekl. „Ani nedokážu vysvětlit, jak špatně se cítím.“

Poslechněte si Johna Mayera

http://www.youtube.com/watch?v=WLW6G6LYLt4

Během tří let, které uplynuly od vydání jeho poslední desky Continuum, se John Mayer stal populární figurkou amerického bulváru. Po jeho boku se totiž objevily takové hvězdy jako Jessica Simpson nebo Jennifer Aniston. Letos na jaře ale John prohlásil, že si přeje být spojován pouze s hudbou, a minulé úterý dokonce vydal další album Battle Studies. Je na něm spousta songů o ženách a lásce. A teď víme proč.
„Je to noční můra,“ lituje se John. „Chození se ženou bych přirovnal k trestu, ostudě, provinění, zklamání, potupě, a útisku.“
Možná si neumí najít víc holek, slovní zásobu má ale parádní!

Miley Cyrus oslavila narozeniny
Co by to bylo za šrumec v showbizu, kdybychom neinformovali o novinkách okolo hvězdičky Miley Cyrus. Tahle Disney zpěvačka oslavila, obklopena svou rodinou a přáteli, sedmnáctiny. Na party nechyběl ani její přítel, herec Liam Hemsworth. Skromná rodinná oslava (kterou dostala jako překvapení) je pro Miley změnou. K oslavě patnáctin totiž nachystala velký večírek, který se nesl ve stylu 80.let. „Miluju ty obrovské účesy,“ přiznala Miley.

Témata: